Πολιτική

15 Ιανουαρίου 2020 20:27 Τελευταία ενημέρωση : 15 Ιανουαρίου 2020 22:40

Ο Παπαγγελόπουλος στον ΑΝΤ1 για τις “ρουκέτες” της Ράικου (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι είπε η Εισαγγελέας στην κατάθεση της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Πως σχολίασε τα λεγόμενα της ο τέως Αν. Υπ. Δικαιοσύνης.

Ο Παπαγγελόπουλος στον ΑΝΤ1 για τις “ρουκέτες” της Ράικου (βίντεο)

«Άφησαν το σκάνδαλο εκατομμυρίων για να εξολοθρεύσουν πολιτικούς αντιπάλους», είπε η Ελένη Ράικου, εκτοξεύοντας βαριές καταγγελίες, για δεύτερη ημέρα, κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, κατά την κατάθεση της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Παναγιώτη Στάθη, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις «ρουκέτες» της Ελένης Ράικου, είπε «Όσα κατέθεσε η κυρία Ράικου είναι όλα ψέματα. Για τα μόνα συμβόλαια θανάτου που υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία είναι τα συμβόλαια που με υπερσυνταγογραφήσεις βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές δυστυχισμένων ασθενών και απομυζούν τους καταταλαιπωρημένους συγγενείς τους και το δημόσιο χρήμα για ένα χαρτζιλίκι.

Οφείλει να διευκρινίσει: εάν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που την εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός και εγώ, πρώην εισαγγελέας, πρώην προϊστάμενος των εισαγγελέων, επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΥΠ  είμαστε ασύλληπτα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων».

«Η ομάδα Παπαγγελόπουλου» 

Η κ Ράικου αναφέρθηκε σε ομάδα Εισαγγελέων που φέρεται να είχε συστήσει  ο κ. Παπαγγελόπουλος, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί όταν, εν αγνοία -όπως είπε- της τότε ηγεσίας του Αρείου Πάγου- πήγε να ανακρίνει στο Παρίσι τον Ερβέ Φαλτσιανί, αποκαλούμενο "πατέρα" της λίστας Λαγκάρντ. 

Όπως λέει στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, «,ε κατηγορεί ότι διευκόλυνα το ταξίδι Εισαγγελέων προκειμένου να συναντήσουν τον Φαλτσιανί για να εντοπίσουν τους εκατομμυριούχους Έλληνες φοροφυγάδες. Τιμή μου και καμάρι μου. Η Ράϊκου τί ζόρι τραβάει; Τους προστατεύει; Άλλη μία απόδειξη ότι από Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, στην πραγματικότητα ήταν και παραμένει… προστάτιδα της διαφθοράς. Με κατηγορεί ότι από το 2005 αυτοαποκαλούμαι «Ρασπούτιν» και ενεργώ ως «Ρασπούτιν». Για 13 ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2018 που με κατήγγειλε, τί έψαχνε στον «Ρασπούτιν» και διατηρούσε σχέσεις μαζί του;».

Η κατάθεση της Ελένης Ράικου, η οποία έχει πυροδοτήσει διαμάχη και μεταξύ Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ, θα συνεχιστεί την επόμενη Τετάρτη.