Αθλητικά

19 Ιανουαρίου 2020 19:29

“Περίπατο” στη… βροχή έκανε η ΑΕΚ

Διάβασέ μου το...

Άνετη νίκη της Ένωσης με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

“Περίπατο” στη… βροχή έκανε η ΑΕΚ
-

Με σκόρερ τρεις Πορτογάλους, η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕΛ επικρατώντας 3-0 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Τα γκολ πέτυχαν οι Σιμόες (45+2΄), Ολιβέιρα (50΄) και Λόπες (60΄). 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2΄) και μετά από σέντρα του Ολιβέιρα, ο Σιμόες πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με καταπληκτικό τακουνάκι άνοιξε το σκορ. Έως εκείνο το σημείο η ΑΕΚ αδυνατούσε να πατήσει περιοχή και δεν είχε δημιουργήσει την παραμικρή ευκαιρία. Όμως το εκπληκτικό γκολ του 30χρονου μέσου «έκοψε τα πόδια» των Λαρισαίων. 

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (50΄) ο Νέλσον Ολιβέιρα πέτυχε το 2-0 με κίνηση σπουδαίου σέντερ φορ. Στο 62΄ από σέντρα του Μάνταλου και κακό υπολογισμό του Μπέρτου, ο Έλντες Λόπες βρέθηκε μόνος στην περιοχή και πέτυχε το 3-0, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια (τελευταίο στις 9/1/2018 εναντίον του Παναιτωλικού). 

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες (85΄ Βασιλαντωνόπουλος), Οικονόμου, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος (78΄ Γιούσης), Βέρντε, Ολιβέιρα (68΄ Μπότος) 

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος (78΄ Μπάλλας), Μιχαήλ, Μόρας (68΄ Ζίζιτς), Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπράλιτς (55΄ Μπούστος), Ουάρντα, Παπάζογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ