Ζώδια

21 Ιανουαρίου 2020 06:20

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Διάβασέ μου το...

Σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου, με τη Σελήνη στον Τοξότη να μας βοηθάει να εστιάσουμε την προσοχή μας σε πράγματα που έχουν ουσία και νόημα και όχι σε όσα μας χαλάνε τη διάθεση, τα οποία θα μπορούσαμε απλά να τα παραβλέψουμε.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης
-

Δε μας ενδιαφέρει τι θα γίνει αύριο, μας ενδιαφέρει να περάσουμε καλά σήμερα και να ξέρουμε ότι αν αυτή ήταν η τελευταία μας μέρα σε αυτό τον κόσμο θα ξέρουμε ότι κάναμε όσα σημαντικά θα θέλαμε να έχουμε κάνει και ότι αν μη τι άλλο θα νιώθαμε γεμάτοι από τις ζωές μας. Για να νιώσουμε γεμάτοι δε χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε τα πιο τρελά μας όνειρα. Κάποια χρειάζεται να μείνουν απλά σαν κομμάτια μιας φαντασίωσης, γιατί η ζωή έχει ανάγκη από τη φαντασία και το άπιαστο. Θα νιώσουμε όμως γεμάτοι εάν πραγματοποιήσουμε μικρά-μικρά “θέλω” μας που θα μας επιτρέψουν να υποστηρίξουμε ότι τολμήσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να πάρουμε τα ρίσκα μας και να μαζέψουμε εμπειρίες.

ΚΡΙΟΣ: Δύο είναι τα ενδεχόμενα σήμερα:Το πρώτο είναι να φας τη μέρα σου σκεπτόμενος τι θα μπορούσε να συμβεί αν υπήρχε ένα κουμπί το οποίο αν το πάταγες θα σε έστελνε με κάτι φιάλες στο βυθό της Καραϊβικής να παρατηρείς τα κοράλια και τον Νέμο ή το πόσα προβλήματα θα μπορούσες να λύσεις στο λεπτό αν κέρδιζες το τζόκερ .Μπορεί να μη σε οδηγήσει πουθενά, αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Το δεύτερο είναι λίγο πιο πρακτικό, απλά χρειάζεται να δεις τι μπορείς να κάνεις για να πραγματοποιήσεις ένα πιο εφικτό όνειρο που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Κοίταξε να δεις… Για να συνεννοηθούμε σήμερα θα πρέπει να κάνεις μια παραδοχή, ότι είσαι άνθρωπος και όχι πολυμίξερ. Επομένως το να προσπαθείς να κάνεις τα πάντα, στο μισό χρόνο απ’ τους υπόλοιπους και να συμφέρεις είναι λίγο δύσκολο. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο έχεις ανασφάλειες και θέλεις να τις ξεπεράσεις το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συγχρονιστείς με το ρυθμό των ανθρώπων γύρω σου και να δείξεις το πιο φιλικό και ομαδικό σου προφίλ.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το ενδεχόμενο να μείνεις μόνος σου είναι απ’ τα χειρότερα σενάρια που μπορεί να παίζουν για εσένα σήμερα αφού νιώθεις ότι έχεις ανάγκη την παρουσία κάποιων ανθρώπων και επ’ ουδενί δεν είναι μια μέρα που θα σου προσέφερε κάτι το ενδεχόμενο να την περάσεις πιο μοναχικά. Γι’ αυτό αν βρίσκεσαι σε μια σχέση ξέρεις πολύ καλά πώς θα κυλήσει το αποψινό βράδυ για ‘σένα. Αν όμως είσαι ελεύθερος, επειδή το να μείνεις κλεισμένος μέσα στους τέσσερις τοίχους μπορεί να σε οδηγήσει στην τρέλα, φρόντισε, αν όχι να κυκλοφορήσεις, τουλάχιστον να καλέσεις κάποιον για φαγητό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ότι έχεις κάνει το κρεβάτι σου καταφύγιο για κάθε κατατρεγμένο και πληγωμένο παιδί είναι τόσο δεδομένο όσο και ο νόμος της βαρύτητας, αφού καταφέρνεις με ένα μαγικό τρόπο να έλκεις κάτι τέτοια φρούτα που μόλις πάρουν τα πάνω τους είναι λες και χάνεις το νόημα στη μεταξύ σας σχέση. Έτσι όμως δεν κάνεις δουλειά, γιατί καταλήγεις να αδειάζεις ψυχολογικά και συναισθηματικά και να απογοητεύεσαι που για άλλη μία φορά δεν κατάφερες να χτίσεις κάτι σταθερό. Ε σε τέτοια θεμέλια που πας να χτίσεις, λογικό δεν είναι...;

ΛΕΩΝ: Τώρα τελευταία τα ερωτικά σου μοιάζουν με κοκκινιστό που του λείπει η κανέλα… Θα το φας και θα πεις κι ένα τραγούδι, γιατί και νόστιμο είναι και σαλτσούλα έχει που σου αρέσει. Όμως το ότι του λείπει η κανέλα δεν το αφήνει να σε απογειώσει. Κι ας μην κολλήσουμε στη λεπτομέρεια κατά πόσο σου αρέσει εσένα η κανέλα ή όχι, γιατί αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι υπάρχει ζουμί στην υπόθεση όσον αφορά στα ερωτικά σου, αλλά κάτι λείπει. Ίσως είναι που διαλέγεις κάτι τύπους που καταλαβαίνουν ότι έχεις ανάγκη να σε επιβεβαιώσουν και στο δίνουν στο πιάτο χωρίς καν να προσπαθήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακολουθεί απόσπασμα από την ατζέντα ενός Παρθένου… “Ώρα 7:03 πμ: Να βρίσω τον οδηγό του σχολικού που θα αργήσει να περάσει 3 ολόκληρα λεπτά. Ώρα 9:03 πμ: Να βρίσω τη Μαρία που θα έρθει καθυστερημένη για δουλειά. Ώρα 11:03 πμ: Να βρίσω τον ντελιβερά που θα μου αργήσει τον καφέ μου”. Μα άμα ξεκινάς με τόση προκατάληψη και τόση διάθεση να ξεσπάσεις πάνω στους άλλους δε χρειάζεται να σου κάνω καμία πρόβλεψη εγώ για το πώς θα πάει η μέρα σου. Και δε σου φταίνε όλοι αυτοί, κάτι άλλο σου φταίει και καλό θα ήταν να βρεις το θάρρος να το δεις.

ΖΥΓΟΣ: Η αλήθεια να λέγεται, είσαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να αρκεστούν στα λίγα και θα κοιτάξεις οι επιλογές σου να είναι οι καλύτερες δυνατές και οι πιο ποιοτικές και επειδή σου αρέσουν οι ανέσεις, αλλά και γιατί έτσι πιστεύεις ότι ανεβαίνεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στα μάτια των άλλων. Η σημερινή μέρα σου ταιριάζει γάντι, γιατί θα έχεις την ευκαιρία και να ασχοληθείς με αγορές που θα ανταποκρίνονται στην απαιτητική σου φύση, αλλά και να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να εκτιμήσουν το ποιοτικό γούστο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή είσαι λίγο ή του ύψους ή του βάθους και για να μην επιλέξεις το βάθος, που μπορεί να σε οδηγήσει σήμερα σε μια σειρά από σκέψεις που καμία επαφή δεν έχουν με αυτό που θα λέγαμε λογικούς συνειρμούς θα σου γράψω εγώ μια συνταγή και θα την εκτελέσεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Θα πας μπροστά απ’ τον καθρέφτη σου, θα κοιτάξεις τον εαυτό σου για 2’ και αφού τον παρατηρήσεις καλά καλά θα του πεις “Φτου σου κορίτσι/αγόρι μου, είσαι ο/η καλύτερος/η”. Κοίτα μη δεν το κάνεις, δεν μπορώ άλλες στεναχώριες…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του, αφού τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, είτε τo αντιλαμβάνεσαι, είτε όχι. Κρίνεσαι για το παραμικρό και κάθε σου λέξη μπορεί να καθορίσει πολλά, γι’ αυτό καλό θα είναι ακόμα κι αν λες “καλημέρα” να φροντίσεις να του δίνεις χρώμα και νόημα κι άσε τους άλλους να καταλαβαίνουν από την αύρα σου τις διαθέσεις που έχεις απέναντι τους. Μπορείς να κερδίσεις το παιχνίδι από τ’ αποδυτήρια, αρκεί να μην εφησυχάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιγόκερε μου, εσύ με αυτόν που έχεις για κυβερνήτη θα πρέπει να ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τη φράση που λέει ότι “Karma is a bitch”, η οποία για όσους δεν καταλαβαίνουν αγγλικά μοιάζει κατά κάποιο τρόπο με τη δικιά μας που λέει “όλα εδώ πληρώνονται”... Αν λοιπόν εσύ δεν έχεις φροντίσει τον εαυτό σου όσο θα έπρεπε και δεν κοίταξες να αποφορτιστείς από όλα όσα σε αγχώνουν ή αν από την άλλη υποστήριζες με έπαρση ότι είχες το έλεγχο των πραγμάτων, έρχεται το σύμπαν για να σου βάλει κάποια εμπόδια τα οποία θα σε κάνουν να ξεκουραστείς ή να αναθεωρήσεις αντίστοιχα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΟΚ ρε παιδάκι μου καλό το πείσμα σου, που σκάει και γάιδαρος ώρες-ώρες, καλή και η επιμονή σου, γιατί χωρίς αυτή δε θα είχες καταφέρει ούτε τα μισά, όμως κάποιες φορές καταντάνε να είναι επικίνδυνα. Κι αυτό γιατί είναι σαν να προσπαθείς να προσγειώσεις ένα αεροπλάνο και ο πύργος ελέγχου να σε αγνοεί και να μη σου δίνει δικαίωμα να το προσγειώσεις. Καλύτερα λοιπόν να το πας σε ένα άλλο αεροδρόμιο, παρά να κάνεις κύκλους με κίνδυνο να σου τελειώσουν τα καύσιμα. Ναι, μην αναρωτιέσαι, στα ερωτικά σου αναφέρομαι...

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα κι εσύ που είναι γνωστό το κόλλημα που έχεις με τα παραμύθια, κάποιες φορές φτάνεις να απογοητεύεσαι τόσο πολύ, σε βαθμό που αποτάσσεσαι ένα θυελλώδη έρωτα, αφού ξέρεις ότι η κατάληξη για άλλη μια φορά θα είναι το απόλυτο τίποτα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας άνθρωπος που θα πιστέψει σε σένα και θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου ότι καλύτερο έχεις για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θεωρείς ότι σου είναι απαραίτητα. Πάντως αν νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι το ότι δεν έρχεται στη ζωή σου ένας τέτοιος άνθρωπος, ρώτα και κάποιους άλλους Ιχθείς που δεν ξέρουν πως θα τον ξανακερδίσουν...

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ