Κοινωνία

21 Ιανουαρίου 2020 08:21 Τελευταία ενημέρωση : 21 Ιανουαρίου 2020 20:39

Έγκλημα στη Βάρη: “Σφήκες” οι χήρες των θυμάτων

Διάβασέ μου το...

Τι κατέθεσαν οι δύο γυναίκες, οι άνδρες των οποίων δολοφονήθηκαν μπροστά στα μάτια των ίδιων και των παιδιών τους.

Έγκλημα στη Βάρη: “Σφήκες” οι χήρες των θυμάτων
-

«Κουβέντα» δεν πήραν οι Αρχές από τις συζύγους των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ σε ταβέρνα στη Βάρη, το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δύο γυναίκες ότι απλώς δε δίνουν στοιχεία για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση, αλλά έφτασαν σε σημείο να πουν ότι δε θυμούνται πού έμεναν οι άνδρες τους στην Αθήνα, όπου ζούσαν τους τελευταίους τουλάχιστον οκτώ μήνες.

Αυτό που είπαν είναι ότι, είχαν έρθει στην Ελλάδα για να περάσουν τις γιορτές οικογενειακά και πως δεν ήξεραν την περιοχή ούτε και τη διεύθυνση όπου έμεναν. Ανέφεραν, επίσης ότι, οι μετακινήσεις τους γίνονται με διερχόμενα ταξί και όχι μέσω κάποιας εταιρείας.

Η μία από τις δύο είπε ότι δεν γνώριζε αν ο άνδρας της ήταν φυγάς, ενώ και οι δύο δήλωσαν πλήρη άγνοια για τις επαγγελματικές δραστηριότητές τους ή την εμπλοκή τους σε οργανωμένα κυκλώματα.

Μία πιστωτική κάρτα, κλειδιά και χαρτονομίσματα εντοπίστηκαν πάνω και στους δύο άνδρες.

 Όπως έγινε γνωστό, πάντως, σε βάρος των δύο δολοφονηθέντων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από την Interpol. Σύμφωνα με αυτά τα εντάλματα, οι δύο ήταν ενεργά μέλη και είχαν συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Την ίδια ώρα, σερβικά Μέσα αποδίδουν τη δολοφονική επίθεση σε ταβέρνα στα «Βλάχικα» της Βάρης σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζικων ομάδων από το Μαυροβούνιο.

Σε κάθε περίπτωση, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 20 κάλυκες των 9 χιλιοστών, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..