Life

22 Ιανουαρίου 2020 09:53

Όζι Όσμπορν: Δεν πεθαίνω, έχω Πάρκινσον, (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η αποκάλυψη του πρώην τραγουδιστής των Black Sabbath για την κατάσταση της υγείας του.

Όζι Όσμπορν: Δεν πεθαίνω, έχω Πάρκινσον, (βίντεο)
-

Ότι πάσχει από ελαφριά μορφή Πάρκινσον αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Όζι Όσμπορν.

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν χάλια για μένα. Έκανα μία επέμβαση στο λαιμό ύστερα από ατύχημα που είχα και μετά έμαθα ότι πάσχω από μία ήπια μορφή Πάρκισνον», είπε ο 71χρονος τραγουδιστής και πρώην front των man Black Sabbath, σε συνέντευξη που έδωσε με τη σύζυγό του στην εκπομπή “Good Morning America”.

Όπως είπε ο ίδιος, έχει αφόρητους πόνους, στο νευρικό του σύστημα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

«Δεν είμαι καλός στο να κρατάω μυστικά. Νιώθω καλύτερα τώρα που αποδέχτηκα ότι πάσχω από μία μορφή Πάρκινσον. Πριν από έναν χρόνο ήμουν χάλια. Τώρα νιώθω καλύτερα με τα φάρμακα που παίρνω για την επέμβαση που έκανα. Νιώθω μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια μου κρυώνουν. Δεν ξέρω εάν είναι από την ασθένεια, αλλά αυτό είναι πρόβλημα…», απάντησε διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να πεθαίνει.

Η γυναίκα του εξήγησε πως, το Πάρκινσον που έχει ο Όζι, είναι «τύπου 2».

«Δεν είναι μία θανατική καταδίκη, αλλά επηρεάζει το νευρικό σύστημα του σώματος. Είναι σαν να έχει μία καλή μέρα και μετά μία άσχημη», εξήγησε η Σάρον.

Πληροφορίες θέλουν τον Όζι και την Σάρον να μεταβαίνουν τον Απρίλιο στην Ελβετία για να συναντήσουν γιατρό που εξειδικεύεται στην ασθένεια και κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί με σιγουριά να πει εάν θα πραγματοποιήσει το συναυλιακό πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει για το 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ