Παράξενα

24 Ιανουαρίου 2020 21:08

“Καυτές” αποκαλύψεις για τους συμπεθέρους που... κλέφτηκαν και χάλασαν τον γάμο των παιδιών τους

Διάβασέ μου το...

Ο πατέρας του γαμπρού και η μητέρα της νύφης ερωτεύτηκαν και τους χάλασαν τα σχέδια…Οι συγγενείς που γνώριζαν, μίλησαν και έριξαν "φως" στην... γαργαλιστική υπόθεση.

“Καυτές” αποκαλύψεις για τους συμπεθέρους που... κλέφτηκαν και χάλασαν τον γάμο των παιδιών τους
-

Ένα περιστατικό που ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ο γάμος ενός νεαρού ζευγαριού που είχε προγραμματιστεί να γίνει την δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, στην Ινδία, ακυρώθηκε γιατί οι γονείς τους θυμήθηκαν τον παλιό τους έρωτα και… κλέφτηκαν.

Ο 48χρονος πατέρας του γαμπρού και η 46χρονη μητέρα της νύφης από τις 10 Ιανουαρίου δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με το ζευγάρι που σχεδίαζε να παντρευτεί να έχει απευθυνθεί στην αστυνομία.

Ιδιαίτερη ανησυχία για τη ζωή τους δεν υπάρχει, καθώς οι συγγενείς που γνώριζαν, μίλησαν και έριξαν «φως» στο μυστήριο.

Τα παραλίγο συμπεθέρια γνωρίζονταν από παλιά και τώρα, με αφορμή τον γάμο των παιδιών τους, μάλλον ο έρωτάς τους... φούντωσε και πήραν την απόφαση να κλεφτούν.

«Ήξεραν ο ένας τον άλλον από τότε που ζούσαν στο ίδιο χωριό. Μερικοί από τους στενούς φίλους τους μας ενημέρωσαν ότι είχαν και κάποια σχέση στο παρελθόν», δήλωσε ένας συγγενής και των δύο οικογενειών.

Αν αποφασίσουν να επιστρέψουν και να γίνει ο γάμος των παιδιών τους είναι άγνωστο, με το ζευγάρι που περίμενε να παντρευτεί να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Πηγή: Times of India

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ