Αθλητικά

25 Ιανουαρίου 2020 11:22

Γκριεζμάν: ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου

Διάβασέ μου το...

Ο Γάλλος σταρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντίνο συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

Γκριεζμάν: ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου
-

Έστω κι εάν ο αντίπαλος ήταν ομάδα τρίτης κατηγορίας, ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε την περασμένη Τετάρτη, το πιο  ουσιαστικό παιχνίδι του, στην μέχρι τώρα καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 1-0 στην έδρα της Ιμπιθα για το κύπελλο και ο Γάλλος με δύο γκολ κατάφερε να φέρει την ανατροπή και την πρόκριση στον επόμενο γύρο (2-1).

Παρά το γεγονός ότι μετρά επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 19 αγώνες πρωταθλήματος, αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή με την φανέλα της Μπάρτσα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική «DAZN», ο «Γκριζού», αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Πρέπει να βελτιώνομαι και να βοηθήσω την ομάδα. Προσαρμόζομαι και προσπαθώ να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερο τις τακτικές της ομάδας. Αισθάνομαι πολύ καλά, σωματικά και πνευματικά. Θέλω πραγματικά να δουλέψω και να προχωρήσω. Θέλω να γράψω την Ιστορία αυτού του συλλόγου. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και είναι χαρά να βρίσκομαι μαζί του στο γήπεδο. Προσπαθώ να καταλάβω τις κινήσεις του και να κινηθώ καλά όταν έχει την μπάλα, για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή επικοινωνία και συνεργασία», δήλωσε μεταξύ άλλων.