Αθλητικά

28 Ιανουαρίου 2020 08:15

Κόμπι Μπράιαντ: “Ανατριχίλα” από το ηχητικό ντοκουμέντο μέσα από το ελικόπτερο

Διάβασέ μου το...

Αναγνωρίστηκαν όλα τα θύματα της τραγωδίας. Έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Κόμπι Μπράιαντ: “Ανατριχίλα” από το ηχητικό ντοκουμέντο μέσα από το ελικόπτερο
-

Το ηχητικό της επικοινωνίας του πύργου ελέγχου με το ελικόπτερο που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαν και ακόμα οκτώ άτομα δόθηκε στη δημοσιότητα.

Εκεί ακούγονται οι δύο εργαζόμενοι στον πύργο ελέγχου, προτού το ελικόπτερο μπει σε ειδική λειτουργία, μέσω της οποίας ειδοποιείται ο πιλότος ότι πετά πολύ χαμηλά, όμως εκείνος δεν ανταποκρίνεται και η επαφή με τον πύργο ελέγχου χάνεται.

Το ελικόπτερο έπεσε σε λόφο, στις 9:45 το πρωί, τοπική ώρα, με τα συντρίμμια του να εκτοξεύονται σε πολύ μεγάλη απόσταση και όλους τους εννέα επιβαίνοντές του να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο.

Το δυστύχημα προκάλεσε θρήνο και σοκ σε όλο τον κόσμο, λόγω του χαμού το μεγάλου μπασκετμπολίστα, που πέρασε 20 γεμάτα χρόνια στο παρκέ με τους Λέικερς.

Ο 41χρονος Κόμπι Μπράιαντ, που έχασε και την 13χρονη κόρη του, ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους παίκτες όλων των εποχών και είχε πάρει πέντε φορές το πρωτάθλημα ΝΒΑ, φορώντας πάντα τη φανέλα των Λέικερς.

Τα αίτια της συντριβής δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως οι συνθήκες ήταν τέτοιες στο Λος Άντζελες εκείνη την ώρα, που το τοπικό αστυνομικό τμήμα δεν είχε απογειώσει το ελικόπτερό του.