Αθλητικά

28 Ιανουαρίου 2020 08:50

Ζαγοράκης: φεύγω από τη ΝΔ αν δεν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ

Διάβασέ μου το...

Σε σκληρή γλώσσα η δήλωση Ζαγοράκη, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παραμονής του στη ΝΔ σε περίπτωση που η εισήγηση της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ γίνει αποδεκτή.

Ζαγοράκης: φεύγω από τη ΝΔ αν δεν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ

Με δήλωση του την οποία «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ζαγοράκης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον έφεραν να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη ΝΔ, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, η εισήγηση είναι εξοργιστική και φαρσοκωμωδία. Δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τον Λευτέρη Αυγενάκη, χωρίς να τον κατονομάσει.

Αναλυτικά η δήλωση Ζαγοράκη

«Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά.

Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία.

Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ’ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ