Αθλητικά

29 Ιανουαρίου 2020 15:11

ΠΑΟΚ: Θα φτάσουμε μέχρι το CAS

Διάβασέ μου το...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει ότι δεν θα δεχθεί καμία μείωση της αξιοπρέπειας της και κηλίδωση της ιστορίας της ομάδας. Τι λέει για την τροπολογία και το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Θα φτάσουμε μέχρι το CAS
-

Την δική του άποψη κατέθεσε ο ΠΑΟΚ για την τροπολογία που ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή. Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπογραμμίζει πως δεν πρόκειται να δεχθεί καμία μείωση της αξιοπρέπειας, κηλίδωση της ιστορίας του και ακόμα μια κλοπή ενός πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει: «Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι’ αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ