Κόσμος

30 Ιανουαρίου 2020 20:56

Φώτης Ντούλος: σε ένα θαύμα ελπίζουν οι συγγενείς του ομογενή (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι λένε οι δικοί του άνθρωποι για την εξέλιξη της υγείας του, μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας. Ποιοι λόγοι των ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Φώτης Ντούλος: σε ένα θαύμα ελπίζουν οι συγγενείς του ομογενή (βίντεο)
-

Η αδελφή του Ρένα και άλλοι συγγενείς του, οι οποίοι μετέβησαν από την Αθήνα εσπευσμένα στην Νέα Υόρκη, βρίσκονται διαρκώς δίπλα στον Φώτη Ντούλο.

Σύμφωνα με ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, οι οποίοι μίλησαν  στον ΑΝΤ1, η κατάσταση της υγείας δεν είναι καθόλου καλή. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, πιστεύουν μόνο σε ένα θαύμα για να επανέλθει. 

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, Θανάσης Τσίτσας, οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Φώτη Ντούλου, επιβεβαιώνει ότι ανεπισήμως οι γιατροί μιλούν για πιθανή εγκεφαλική βλάβη, λόγω της εισπνοής μονοξείδιου του άνθρακα

Σύμφωνα  πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν στην ζωή, οι γιατροί θα μεταφέρουν τον Φώτη Ντούλο, τρεις φορές μέσα σε ένα 24ωρο, στο ειδικό θάλαμο όπου του παρέχεται οξυγόνο.

Το οικογενειακό περιβάλλον του επιχειρηματία επιβεβαίωσε  στον ΑΝΤ1 ότι η απόφαση του να αποπειραθεί να αυτοκτόνησε συνδέεται με το γεγονός ότι κατάλαβε πως προφυλακιζόταν και αυτό ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να αντέξει, όπως δεν θα μπορούσε να αντέξει ότι ήταν σε κατ’  οικον περιορισμό.

Συγγενείς του από την Αθήνα, που του μιλούσαν καθημερινά στο τηλέφωνο, είπαν στον Θανάση Τσίτσα, ότι ο Φώτης Ντούλος είχε κλονιστεί ψυχολογικά από το γεγονός ότι ήταν σε κατ’ οικον περιορισμό, από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να δει τα 5 παιδιά του  και διότι ήταν ήδη καταδικασμένος στα μάτια της κοινής γνώμης για την εξαφάνιση της συζύγου του, Τζένιφερ