Αθλητικά

30 Ιανουαρίου 2020 21:33

Κύπελλο Ελλάδας: Στα προημιτελικά η ΑΕΚ

Διάβασέ μου το...

«Καθάρισε» νωρίς τον Αστέρα Τρίπολης και εξασφάλισε την πρόκριση στους "8". Σοκαριστικός τραυματισμός του Παουλίνιο στο 11ο λεπτό.

Κύπελλο Ελλάδας: Στα προημιτελικά η ΑΕΚ
-

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που συμπληρώνει την οκτάδα των προημιτελικών του Κυπέλλου, καθώς νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Τα γκολ σημείωσαν οι Μάνταλος (14΄) και Αλμπάνης (17΄).

Στο 14΄ ο Μάνταλος πάτησε περιοχή από αριστερά και προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στο πέναλτι, αλλά βρήκε στα πόδια του Ματρικάρντι και κατέληξε στα δίχτυα. Ένα αυτογκόλ που εσφαλμένα πιστώθηκε στο αρχηγό της ΑΕΚ. Τρία λεπτά μετά (17΄) ο Αλμπάνης «έσπασε» το τεχνητό οφσάιντ και με έξοχο πλασέ έγραψε το 2-0. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ κράτησε πολύ εύκολα το ματς υπό έλεγχο και θα βρεθεί για έκτη διαδοχική σεζόν στους προημιτελικούς, ενώ φιλοδοξεί να φτάσει σε πέμπτο συνεχόμενο τελικό.

Διαιτητής: Μαλουτάς (Ημαθίας)

Κίτρινες: Λιβάγια, Μάνταλος - Μπαράλες, Ριέρα, Ιγκλέσιας

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο (12΄ Μπακάκης), Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (90+3΄ Σαμπανάτζοβιτς), Βέρντε (70΄ Γιακουμάκης), Αλμπάνης, Λιβάγια

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Ορτέγκα, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μάρκ Φερνάντεθ (58΄ Ριέρα), Μπέλοκ (58΄ Κρέσπι), Χαουρέγκι (66’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στο νοσοκομείο ο Παουλίνιο    

Σοβαρά τραυματίστηκε ο Παουλίνιο κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Πορτογάλος χτύπησε στο 11ο λεπτό του αγώνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάταγμα στον αγκώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκλαιγε από τους πόνους όταν μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και το γεγονός αυτό όπως είναι φυσιολογικό επηρέασε τους συμπαίκτες του οι οποίοι παρακολουθούσαν ανήσυχοι την κατάσταση του.

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ