Παράξενα

01 Φεβρουαρίου 2020 14:37

Φρίκη! Έψησαν το εγγόνι τους στο φούρνο

Διάβασέ μου το...

Η 21χρονη μητέρα εντόπισε το παιδί της νεκρό και καμένο στο φούρνο. Σόκαραν οι αποκαλύψεις στη δίκη.

Φρίκη! Έψησαν το εγγόνι τους στο φούρνο
-

Στη φυλακή οδήγησαν, οι ρωσικές Αρχές, παππούδες, που πριν από ένα περίπου έτος είχαν αποτεφρώσει το 11 μηνών εγγόνι τους σε φούρνο, με τον ισχυρισμό πως αυτό έκανε φασαρία και ήθελαν να το κάνουν να σωπάσει.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στο χωριό Kharoy της Ρωσίας, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως οι δύο δράστες είχαν προχωρήσει στη φρικτή αυτή πράξη τους υπό την επήρεια μέθης.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο παππούς του μωρού καταδικάστηκε σε 15 έτη φυλάκισης, ενώ η γιαγιά του οδηγήθηκε στη φυλακή για 9 έτη για τον οδυνηρό θάνατο του παιδιού.

Η 21χρονη μητέρα του μικρού Maxim, Viktoria Sagalakova, τον είχε αφήσει στους γονείς της για να τον προσέχουν όσο εκείνη απουσίαζε. Όταν, όμως, επέστρεψε στο σπίτι, βρέθηκε μάρτυρας μίας αποτρόπαιης εικόνας, καθώς το παιδί της ήταν νεκρό και καμένο μέσα στον φούρνο.

Ρωσία - δολοφονία - εγγονός

Στο δικαστήριο κατατέθηκαν σοκαριστικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και η πληροφορία πως οι δύο δράστες είχαν θανατώσει στο παρελθόν, με αντίστοιχο τρόπο, μικρά ζώα.

Η 43χρονη Zhanna Miyagasheva ενοχλήθηκε από το κλάμα του μωρού και προσπάθησε να το πνίξει ώστε να σωπάσει. Στη συνέχεια, ο 48χρονος σύζυγός της, Alexander Miyagashev, πήρε το αβοήθητο βρέφος και το έβαλε μέσα στον φούρνο που έκαιγε.

Ρωσία - δολοφονία - εγγονός

Ο εισαγγελέας ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα κατέδειξαν πως «ο θάνατος του παιδιού επήλθε από τις πράξεις του Alexander Miyagashev, που το έβαλε στον φούρνο και το έκαψε».

Το μωρό πέθανε «από 100% εγκαύματα στο κορμί του» και από την έκθεση στο μονοξείδιο του άνθρακα.

«Η γιαγιά και ο παππούς υπό την επήρεια αλκοόλ σκότωσαν το μωρό. Μέλος της οικογένειας βρήκε το άψυχο σώμα του μέσα στο φούρνο», αναφερόταν σε ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από έναν χρόνο.

Ρωσία - δολοφονία - εγγονός

Σοκαριστικά είναι και τα όσα έγραψε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 20χρονη μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού: «Αναπαύσου αγαπημένε μου γιε. Ο πόνος μου είναι αβάστακτος κάθε λεπτό. Πώς θα συνεχίσω χωρίς εσένα; Δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω. Μόνο τις φωτογραφίες σου έχω. Βλέπω τις φωτογραφίες σου και μου χαμογελάς. Μου λείπεις τόσο πολύ γιε μου. Σε παρακαλώ έλα στα όνειρα μου για να σε δω. Το ξέρω ότι πλέον βλέπεις τα πάντα γιατί πετάς ψηλά».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ