Life

03 Φεβρουαρίου 2020 09:59

Super Bowl: εκρηκτικό σόου από Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Οι δυο σταρ μοιράστηκαν τη σκηνή τα τελευταία λεπτά της παράστασης και κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά και τα πιο κολακευτικά σχόλια στο Twitter, το οποίο πήρε «φωτιά»!

Super Bowl: εκρηκτικό σόου από Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα (βίντεο)
-

«Φωτιά» στο Μαϊάμι έβαλαν το βράδυ της Κυριακής η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα.

Οι εκρηκτικές λατίνες σταρ κέντρισαν το ενδιαφέρον και μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων στο ημίχρονο του Super Bowl με ένα μοναδικό σόου.

Λικνίζοντας τις καμπύλες τους σε λάτιν ρυθμούς, και όχι μόνο, άφησαν εκατομμύρια θεατές με ανοιχτό το στόμα, ενώ για ακόμα μία φορά έγιναν η φαντασίωση κάθε αρσενικού!

Το σόου άνοιξε η Σακίρα με καυτό χρυσό σορτς και εντυπωσιακά χορευτικά, ενώ ακολούθησε και δεύτερη εμφάνιση με κόκκινο σετ και κρόσια!

Super Bowl Show

Σειρά πήρε η Τζένιφερ Λόπεζ που εμφανίστηκε με ασημί φόρμα, έχοντας ακάλυπτο το ένα της πόδι, ενώ παρά τα 50 της χρόνια έκανε πολλές γυναίκες να παραμιλούν με το δερμάτινο σύνολό της, αλλά και το διάφανο κορμάκι που δεν άφηνε τίποτα στην φαντασία των ανδρών!

Super Bowl Show

Οι δυο σταρ μοιράστηκαν τη σκηνή τα τελευταία λεπτά της παράστασης και κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά και τα πιο κολακευτικά σχόλια στο Twitter, το οποίο πήρε «φωτιά» μετά το εκρηκτικό σόου των δύο σταρ!

Όσον αφορά στον αγώνα, οι Kansas City Chiefs ήταν οι μεγάλοι νικητές του 54ου Super Bowl επικρατώντας με 31-20 των San Francisco 49ers, ανατρέποντας διαφορά δέκα πόντων στην 4η περίοδο. MVP ο Πάτρικ Μαχόμς.

Super Bowl Show

Super Bowl Show - Shakira - Tζένιφερ Λόπεζ