Αθλητικά

05 Φεβρουαρίου 2020 07:45

Σοκ με Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα

Διάβασέ μου το...

Χειρότερη του αναμενομένου ήταν η διάγνωση για τον νέο τραυματισμό του Γάλλου επιθετικού.

Σοκ με Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα
-

Χειρότερη του αναμενομένου ήταν η διάγνωση για τον νέο τραυματισμό του Ουσμάν Ντεμπελέ, στη χθεσινή (3/2) προπόνηση της Μπαρτσελόνα. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Γάλλος επιθετικός έχει υποστεί ολική ρήξη τένοντα στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού, ένας τραυματισμός που πιθανότατα θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο και θα σημάνει το πρόωρο τέλος της φετινής χρονιάς. 

Ο 22χρονος εξτρέμ μεταγράφηκε στους «μπλαουγκράνα» το 2017 από τη Ντόρτμουντ, αντί 105 εκατ. ευρώ, αλλά ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς και δεν έχει καταφέρει να προσφέρει ουσιαστικά. Έμεινε πέντε μήνες εκτός δράσης την πρώτη σεζόν, είχε αρκετά προβλήματα και πέρυσι, ενώ την τρέχουσα περίοδο έχει μείνει εκτός γηπέδων από τις 27 Νοεμβρίου, όταν υπέστη θλάση στο ματς του Champions League με την πρώην ομάδα του. Εν συνεχεία υπέστη υποτροπή που τον πήγε πίσω και τώρα, μετά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του, πιθανότατα θα χρειαστεί να περιμένει ως την επόμενη σεζόν για να ξαναπατήσει χορτάρι. 

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα έχει χάσει ήδη, πιθανότατα ως το τέλος της σεζόν, τον Λουίς Σουάρες και οι επιθετικές επιλογές του Κίκε Σετιέν λιγοστεύουν επικίνδυνα...