Αθλητικά

07 Φεβρουαρίου 2020 15:47 Τελευταία ενημέρωση : 07 Φεβρουαρίου 2020 22:56

Χειρουργήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης

Διάβασέ μου το...

Ποια είναι η κατάσταση του αρχηγού του Ολυμπιακού. Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Χειρουργήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης
-

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Metropolitan η επέμβαση στον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη, για αποκατάσταση ποδοκνημικής ρήξης. 

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Metropolitan "σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης τραυματισμού δεξιάς ποδοκνημικής,υποβλήθηκε σήμερα Παρασκευή ο παίχτης του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης". 

Η επέμβαση έγινε από τους διευθυντές-ορθοπαιδικούς Διονύση Χίσσα και Ευάγγελο Ευαγγέλου.

"Η κατάσταση του ασθενούς εξελίσσεται ομαλά και αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο", αναφέρει το ανακοινωθέν του θεραπευτηρίου.

Ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε την Τρίτη, στο Κάουνας, όπου έγινε ο αγώνας των "ερυθρόλευκων" κόντρα στην Ζαγκίρις. Ο αρχηγός των Πειραιωτών σε κάποια στιγμή του αγώνα, μετά το χτύπημα, πήγε στα αποδυτήρια, από όπου δεν επέστρεψε ποτέ στο παρκέ.

Υποβλήθηκε την Τετάρτη σε σειρά εξετάσεων και σήμερα το πρωί εισήχθη στο χειρουργείο. Οι επαναληπτικές εξετάσεις έδειξαν πως έχει εκφυλιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ο περονιαίος τένοντας στο δεξιό του πόδι, ενώ σε πολύ κοντινό σημείο είχε κάνει το τελευταίου του χειρουργείο

Ο αρχηγός του ΟΣΦΠ δε θα βοηθήσει στα εναπομείναντα παιχνίδια τους «ερυθρόλευκους», καθώς η αποθεραπεία του θα έχει διάρκεια περίπου 4-5 μηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ