Κοινωνία

10 Φεβρουαρίου 2020 11:35 Τελευταία ενημέρωση : 10 Φεβρουαρίου 2020 22:14

“Τοξοβόλος του Συντάγματος”: βρέθηκε νέο κρησφύγετο στα Σεπόλια

Διάβασέ μου το...

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στα Σεπόλια. Σε ποιον ανήκει η κατοικία που βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" των Αρχών...

“Τοξοβόλος του Συντάγματος”: βρέθηκε νέο κρησφύγετο στα Σεπόλια
-

Στα ίχνη μίας νέας "γιάφκας" του αποκαλούμενου «Τοξοβόλου» εντοπίστηκε στα Σαπόλια σήμερα το πρωί.

Το σπίτι είχε νοικιαστεί στο όνομα της 28χρονης Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, η οποία έχει συλληφθεί και φαίνεται ότι το χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο "τοξοβόλος" Γιάννης Μιχαηλίδης.

Σε ανακοίνωσή της η Αντιτρομοκρατική αναφέρει ότι διενεργείται νομότυπη έρευνα στο εν λόγω διαμέρισμα στην Αθήνα το οποίο, ενοικίαζε η 28χρονη από το μήνα Οκτώβριο του έτους 2019.

"Κατά την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πλήθος κλειδιών και φορητός ασύρματος" αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η έρευνα συνεχίζεται, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.

ΓΙΑΦΚΑ - ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ - ΟΔΟΣ ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ - ΣΕΠΟΛΙΑ

Το άλλο κρησφύγετο, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, που είχε βρεθεί την Παρασκευήβρέθηκε πλούσιο ψηφιακό υλικό, καθώς και ανταλλακτικά για drone, κλειδιά, πολλά ρούχα, και άλλο υλικό, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όπως διαπιστώθηκε από τη μέχρι στιγμής έρευνα, το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από τη φίλη του Μιχαηλίδη, Δήμητρα-Ευδοξία Βαλαβάνη, 26 ετών, με τα πραγματικά στοιχεία της, τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς όμως να έχει δηλώσει την ενοικίαση.

Σημειώνεται ότι στις 31-1-2020 είχαν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες καταφανώς πλαστών Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας, που βρέθηκαν στην κατοχή των τριών συλληφθέντων και κατασχέθηκαν. Συγκεκριμένα, α) του Γιάννη Μιχαηλίδη με στοιχεία Σαχτούρης Νικόλαος του Ιωάννη και της Μαρίας, γεν. 23/10/1987 στον Πειραιά Αττικής, δημότης Πειραιά, β) της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, Λαμπίρη Ζωή του Πέτρου και της Αθανασίας, γεν. 17/7/1989 στον Χολαργό Αττικής, δημότης Ηλιουπόλεως Αττικής και γ) της Δήμητρας-Ευδοξίας Βαλαβάνη, με στοιχεία Πέτρου Μαρίνα του Γρηγορίου και της Χριστίνας, γεν. 3-9-1996 στο Μαρούσιο Αττικής, δημότης Αμαρουσίου Αττικής.

ΓΙΑΦΚΑ - ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ - ΟΔΟΣ ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ - ΣΕΠΟΛΙΑ