Αθλητικά

10 Φεβρουαρίου 2020 16:02

ΜακΚίσικ: τον ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, αντιδρά η Μπεσίκτας

Διάβασέ μου το...

Σάλος στην Τουρκία μετά την επίσημη ανακοίνωση του παίκτη απο τους "ερυθρόλευκους". Τι αναφέρει η ενημέρωση της Μπεσίκτας.

ΜακΚίσικ: τον ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, αντιδρά η Μπεσίκτας
-

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ από την Μπεσίκτας, αλλά η τουρκική ομάδα αντέδρασε υποστηρίζοντας πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ, αναφέροντας στη σχετική ανακοίνωση, «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3"».

Άμεση όμως ήταν η αντίδραση του τουρκικού συλλόγου, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, «Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δένεται με συμβόλαιο με τον σύλλογό μας. Είναι σε ισχύ οι υποχρεώσεις της μεταξύ μας σύμβασης. Σε περίπτωση που ο Σακίλ ΜακΚίσικ υπογράψει συμβόλαιο με άλλον σύλλογο, είναι αναπόφευκτη η τιμωρία του για υπογραφή διπλής σύμβασης. Ενημερώνουμε το κοινό ότι θα ξεκινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες και θα αποτανθούμε τόσο στην FIBA όσο και στην τουρκική Ομοσπονδία (TBF), προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικαιώματα του συλλόγου μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ