Life

01 Απριλίου 2020 16:38 Τελευταία ενημέρωση : 02 Απριλίου 2020 04:02

“Live Tonight” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Διάβασέ μου το...

Ξεχωριστή συντροφιά στους τηλεθεατές, παρέα με εξαιρετικούς καλεσμένους, τρία βράδια την εβδομάδα. Ποιο ειναι το μενού της πρεμιέρας;

“Live Tonight” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1
-

O Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει live, προσαρμόζει την εκπομπή του στη νέα πραγματικότητα και μας δίνει ραντεβού για μια διαφορετική late night συνάντηση Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 00:15, στον ΑΝΤ1. Μαζί του ο Νικόλας Ράπτης, συμμετέχουν ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Θανάσης Πασσάς.

Στην αποψινή πρεμιέρα του «Live Tonight»:

Ο Γρηγόρης θα συνδεθεί, μέσω skype, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, στην Κύπρο, με τον ηθοποιό Γιάννη Σπαλιάρα και με τον ηθοποιό-τραγουδιστή Δημήτρη Σταρόβα που θα «ντύσει» μελωδικά τη βραδιά.

Επίσης, ο stand -  up comedian Λάμπρος Φισφής και η διαδικτυακή του παρέα θα βάλουν τη δική τους χιουμοριστική πινελιά, ενώ ο Γρηγόρης θα κάνει μια ιδιαίτερη έκπληξη σε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Στη μεγάλη συντροφιά του «Live Tonight», όλα έχουν τη θέση τους, και η ενημέρωση και η ψυχαγωγία: βίντεο επικαιρότητας, βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν εντύπωση με το περιεχόμενό τους, ζεστή κουβέντα και χιουμοριστικός σχολιασμός, μουσικές στιγμές, παιχνίδια, challenges, αλλά και τηλεφωνικές συνδέσεις με τηλεθεατές.

#LiveTonight 

Facebook: @LiveTonightANT1

Instagram: @livetonight_ant1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ