Κοινωνία

04 Απριλίου 2020 10:23 Τελευταία ενημέρωση : 04 Απριλίου 2020 21:36

Στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διάβασέ μου το...

Ποια η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου. Ποιος ο λόγος της εισαγωγής του στο Ωνάσειο; Συνέντευξή του απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
-

Στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο εισήχθη σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη τοποθέτηση βηματοδότη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η εν λόγω επέμβαση κρίθηκε αναγκαία έπειτα από σύσταση των θεραπόντων ιατρών.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδας παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΝΤ1, η οποία θα προβληθεί σήμερα το βράδυ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα: τον κορονοϊό, τις λειτουργίες χωρίς πιστούς, τις παραφωνίες ορισμένων Ιεραρχών και την διαφορετική φετινή Ανάσταση.

Την αδελφική συμπαράσταση και τις εγκάρδιες ευχές του για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου εξέφρασε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, ύστερα από την επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο, στον όποιον ευχήθηκε περαστικά και να επανέλθει γρήγορα υγιής στα καθήκοντα του.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ