Life

07 Απριλίου 2020 14:10 Τελευταία ενημέρωση : 07 Απριλίου 2020 22:27

“Special Report”: O κορονοϊός, oι άστεγοι και το δίλημμα των αθλητών (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Tι συμβαίνει με τους ανθρώπους που παραμένουν στους δρόμους των πόλεων όταν όλοι «μένουμε σπίτι». Ποιες είναι οι σκέψεις των Ελλήνων αθλητών για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

“Special Report”: O κορονοϊός, oι άστεγοι και το δίλημμα των αθλητών (εικόνες)
-

Ο Τάσος Τέλλογλου και μαζί του ο Αντώνης Φουρλής, αλλά και οι έμπειροι reporters του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1 παρουσιάζουν μεγάλες έρευνες, αποκαλυπτικά θέματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, διεισδυτικά ρεπορτάζ, συναρπαστικές αφηγήσεις και οδοιπορικά από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Την Τρίτη, 7 Απριλίου, θα δούμε: 

"Χωρίς σπίτι"

Ο Αντώνης Φουρλής ερευνά τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που παρέμειναν στους δρόμους των πόλεων όταν υπόλοιποι «μένουμε σπίτι» για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία.

Μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος COVID-19 σε κέντρο ημέρας αστέγων στον Πειραιά, το Special Report ερευνά ποιο είναι το δίχτυ προστασίας των ανθρώπων αυτών από την εξάπλωση του ιού.

SPECIAL REPORT - 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

"Ολυμπιακά Όνειρα"

Ο Τάσος Τέλλογλου παρακολούθησε για μήνες την προετοιμασία νέων Ελλήνων αθλητών που έδωσαν τα πάντα για μια πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας. 

Ο φακός του Special Report καταγράφει το δίλλημα στο οποίο οδηγήθηκαν με την επέλαση του κορονοϊού μεταξύ των ολυμπιακών ονείρων τους και του φόβου για την εξάπλωση της πανδημίας. Πώς συνεχίζεται η προπόνηση εν μέσω καραντίνας και πώς αισθάνονται για τη μετάθεση των Ολυμπιακών για το καλοκαίρι του 2021; 

SPECIAL REPORT - 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

SPECIAL REPORT - 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

SPECIAL REPORT - 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«Special Report» - Την Τρίτη 7 Απριλίου, εκτάκτως στις 24:00

#SpecialReportGR

Facebook: SpecialReportGR

Twitter: SpecialReportGR

Instagram: specialreportgr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ