Κοινωνία

27 Απριλίου 2020 10:47 Τελευταία ενημέρωση : 27 Απριλίου 2020 21:49

Οικογενειακή τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος

Διάβασέ μου το...

Συγκλονιστική μαρτυρία στον ΑΝΤ1 για το αιματηρό περιστατικό. Σε ιατροδικαστική εξέταση θα υποβληθεί ο δράστης. Για ποιά αδικήματα διώκεται

Οικογενειακή τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος
-

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 63χρονου που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης παραπέμθηκε να απολογηθεί στον πέμπτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, απο όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο 63χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε το γιο του με καραμπίνα,  πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο του, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του εισαγγελέα.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι και από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί για να διερευνήσουν τις συνθήκες του εγκλήματος, ενώ άμεσα συνελήφθη ο 63χρονος. 

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς υποστήριξε πως θόλωσε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του, από τον 32χρονο γιό του, που όπως είπε αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, λόγω χρόνιας χρήσης ναρκωτικών.

«Είχε απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά εδώ και μια πενταετία, αντιμετώπιζε όμως ψυχολογικά προβλήματα. Μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές και ξεσπούσε πάνω μας». Χτυπούσε κι εμένα και τη μητέρα του. Το μεσημέρι της Κυριακής, αγανάκτησα. Θόλωσα. Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν ξέρω πόσες φορές πυροβόλησα. Έχω μετανιώσει, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο», φέρεται να κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο 63χρονος είχε μώλωπες σε όλο του το σώμα. Ο 32χρονος γιος του φέρεται να τον χτύπησε και με έναν σιδερολοστό και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε του χορηγήθηκε και αντιτετανικός ορός».

Συγκλονίζει η περιγραφή του αιματηρού περιστατικού από αυτόπτη μάρτυρα στον ΑΝΤ1:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ