Κοινωνία

11 Μαΐου 2020 07:23 Τελευταία ενημέρωση : 11 Μαΐου 2020 20:06

Από τα “αξημέρωματα” η ουρά έξω από τη ΔΕΗ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ακόμα και από τις 5 τα ξημερώματα έφτασαν έξω από το κεντρικό υποκατάστημα της ΔΕΗ  για να εξυπηρετηθούν.

Από τα “αξημέρωματα” η ουρά έξω από τη ΔΕΗ (βίντεο)
-

Δεκάδες κόσμου σχημάτιζαν ουρά έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, στο κέντρο της Αθήνας.

Το κατάστημα λειτουργεί από τις 7:30, στην ουρά βρίσκονταν όμως περίπου 100 άτομα ήδη πριν από τις 7:00, οπότε και βρέθηκε στο σημείο η κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Μάλιστα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ένας ηλικιωμένος είπε ότι περίμενε πριν από τις 6 και περίμενε από τις 5.

κεντρικά - ΔΕΗ - κόσμος - συνωστισμός

Από τη ΔΕΗ πάντως έχει ξεκαθαριστεί ότι στα υποκαταστήματά της γίνονται μόνο πληρωμές λογαριασμών, νέα συμβόλαια και αλλαγή στα στοιχεία υπαρχόντων συμβολαίων, ενώ μέσω της εκπροσώπου της είχε ζητηθεί από το κοινό να μην προσέρχεται στα καταστήματα, αφού έχει ενισχυθεί η τηλεφωνική εξυπηρέτηση μέσω της οποίας μπορεί να γίνει εξόφληση λογαριασμού με κάρτα, αλλά και ρύθμιση χρεών.

κεντρικά - ΔΕΗ - κόσμος - συνωστισμός

Μέσω παρέμβασης που έκανε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα, σημείωσε ότι υπάλληλοι της ΔΕΗ στην Αριστείδου έχουν βγει έξω από το κατάστημα, κρατώντας τα στοιχεία επικοινωνίας όσων περιμένουν, ώστε να τους καλέσει η ΔΕΗ στο τηλέφωνο και να εξυπηρετηθούν χωρίς χρέωση.

Τόνισε δε ότι το κατάστημα «θα μείνει ανοιχτό μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος πελάτης».

κεντρικά - ΔΕΗ - κόσμος - συνωστισμός

Σε δήλωση του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Πάυλος Χρηστίδης αναφέρει «οι εικόνες συνωστισμού έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ δείχνουν έλλειψη σχεδιασμού από τον αρμόδιο Υπουργό και τη διοίκηση της ΔΕΗ. Αποτελούν δε, κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Όσο η Κυβέρνηση επιλέγει την επικοινωνία εις βάρος της πραγματικής πολιτικής, οι πολίτες θα μένουν απροστάτευτοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ