Κοινωνία

12 Μαΐου 2020 22:03

“Συναγερμός” για την εξαφάνιση 31χρονης

Διάβασέ μου το...

Ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο…

“Συναγερμός” για την εξαφάνιση 31χρονης
-

 

Εξαφανίστηκε, στις 02:00 π.μ. της Τρίτης, από την περιοχή του Κερατσινίου, η Μαρίνα Στεπανιούκ, 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίνας Στεπανιούκ τις απογευματινές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρίνα Στεπανιούκ έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπλούζα με κουκούλα, μπλε παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Μαρίνας Στεπάνιουκ

Η περιπέτεια της Μαρίνας Στεπάνιουκ, 31 ετών, έληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης, 14/5/2020, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Βρέθηκε χάρη στη συνδρομή ευαισθητοποιημένων πολιτών οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και η Μαρίνα έπειτα από λίγη ώρα βρέθηκε στον Κορυδαλλό, όντας πλέον ασφαλής.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μαρίνα Στεπάνιουκ και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ