Κοινωνία

17 Μαΐου 2020 10:46 Τελευταία ενημέρωση : 17 Μαΐου 2020 21:11

Παππούς κατηγορείται ότι σε ασελγούσε στις εγγονές του

Διάβασέ μου το...

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον παππού.

Παππούς κατηγορείται ότι σε ασελγούσε στις εγγονές του
-

Συνελήφθη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ένας 76χρονος αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών (ηλικίας 16, 12 και δύο 9χρονες δίδυμες), ενώ κατηγορείται ότι κατά τον τελευταίο χρόνο προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, που απήγγειλε εναντίον του κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και ακολούθως τον παρέπεμψε σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να λογοδοτήσει ενώπιόν του την Τετάρτη. Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος φέρεται να διαμένει μόνιμα στην πατρίδα του αλλά μετά από επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει ο γιος του, δεν μπόρεσε να επιστρέψει λόγω των περιορισμών μετακίνησης εξαιτίας του κορονοϊού. Ο ίδιος προανακριτικά αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται.

Τη σχετική καταγγελία δέχτηκε αρχικά το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο και απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Ο 76χρονος εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στη περιοχή της Νεάπολης και συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος των τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών.

Μάλιστα, η οργάνωση είχε αναφέρει στη σελίδα της στο facebook:

"Στις 15/5/2020 απογευματινές ώρες λάβαμε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 από άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και μας αναφέρθηκε ότι εθεάθη στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, κοντά στο δημαρχείο ηλικιωμένος κύριος ο οποίος χάιδευε με ανάρμοστο/απρεπές τρόπο ανήλικη περίπου 10 ετών. Παρακαλούμε αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για την ταυτότητα του ηλικιωμένου να επικοινωνήσει ανώνυμα μαζί μας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να προβούμε σε ενέργειες".