Κοινωνία

23 Μαΐου 2020 15:48 Τελευταία ενημέρωση : 23 Μαΐου 2020 22:03

Επίθεση με βιτριόλι: η 34χρονη “έδειξε” τη γυναίκα με τα μαύρα

Διάβασέ μου το...

Ανατροπή στην υπόθεση μετά τη συνομιλία του θύματος με τον δικηγόρο της. Τι είπε ο Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1

Επίθεση με βιτριόλι: η 34χρονη “έδειξε” τη γυναίκα με τα μαύρα
-

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της άτυχης κοπέλας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, προκύπτουν από τα όσα δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο η πράξη αυτή να συνδέεται με ερωτική αντιζηλία.  

Ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως η 34χρονη του ξεκαθάρισε ότι της επιτέθηκε γυναίκα. 

Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ότι στη συνομιλία που είχε με την  Ιωάννα, εκείνη εμφανίστηκε κατηγορηματική ότι δεν τίθεται θέμα ερωτικής αντιζηλίας και το ίδιο επιβεβαίωσε και στην κατάθεση της στην Αστυνομία.  Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Λύτρας αυτό που έγινε πιθανόν να «δείχνει εμμονή». 

 Το πρωί του Σαββάτου, ή άτυχη γυναίκα ζήτησε να δει τον δικηγόρο της και του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες. 

Η Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται.

 «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία»  είχε πει νωρίτερα στον ΣΚΑΙ ο κ. Λύτρας

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, γιατί πλέον μιλάμε για ένα διαφορετικό σενάριο, σε σχέση με όσα διακινούνταν μέχρι στιγμής.