Πολιτική

11 Ιουνίου 2020 22:58

Τετ α τετ Κουτσούμπα - Αγγελοπουλου για τις δράσεις της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”

Διάβασέ μου το...

«Με ενθουσιασμό» άκουσε η πρόεδρος της Επιτροπής τις προτάσεις του ΓΓ του ΚΚΕ…

Τετ α τετ Κουτσούμπα - Αγγελοπουλου για τις δράσεις της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”
-

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε  με την Πρόεδρο της Επιτροπής "ΕΛΛΑΔΑ 2021" , Γιάννα Αγγελοπούλου, στον Περισσό, όπου και ενημερώθηκε για τις μέχρι τώρα δράσεις και τους στόχους της Επιτροπής για τον γιορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επεσήμανε ότι το ΚΚΕ σχεδιάζει να αναπτύξει δράσεις και να διοργανώσει εκδηλώσεις, καθώς και εκδόσεις με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την αστική εθνικο-απελευθερωτική επανάσταση του 1821. Επεσήμανε ότι οι θέσεις του ΚΚΕ αντιμάχονται τα δύο αντιδραστικά ρεύματα σε αυτό το ζήτημα, τόσο εκείνο του εθνικισμού όσο και του κοσμοπολιτισμού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ - ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

«Άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του ΚΚΕ “ για δράσεις που μπορεί να συγκινήσουν τους Έλληνες και αφορούν το πώς οραματιζόμαστε τη ζωή μας μετά το 2021”», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης η κ.  Αγγελοπούλου.

Στο ερώτημα αν η Επιτροπή 2021 σκοπεύει να συζητήσει αυτές τις προτάσεις, απάντησε θετικά: “ Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτές τις προτάσεις. Θα τις συζητήσουμε, είναι υποχρέωσή μας”.

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα έχει αύριο, Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 2.00 μ.μ, συνάντηση με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου Κωνσταντίνο Τασούλα, στο γραφείο του, στη Βουλή.