Κοινωνία

23 Αυγούστου 2020 09:39 Τελευταία ενημέρωση : 23 Αυγούστου 2020 15:51

Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη

Διάβασέ μου το...

Τι έψαχναν οι δράστες, που άφησαν πίσω τους ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές μεγάλης αξίας.

Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη
-

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη έγινε τις προηγούμενες ώρες, όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Το γραφείο της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, το όνομα της οποίας έχει εμπλακεί μεταξύ άλλων και στην υπόθεση Novartis, για την οποία κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και για την οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της, ειναι ανάστατο και τα χαρτιά από τους φακέλους της είναι πεταμένα σε όλον τον χώρο.

Στο σπίτι της Eισαγγελέως, στην περιοχή της Ακρόπολης, πήγαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της κ. Τουλουπάκη, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακιρβώς συνέβη.

Η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα.

Συνεργάτες της φέρεται να ανέφεραν ότι λειεπει ο προσωπικός της υπολογιστής και καμία άλλη συσκευή αξίας απο το σπίτι ούτε μετρητά που υπήρχαν στο διαμέρισμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη εγείρει κρίσιμα ερωτήματα 

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, εγείρει κρίσιμα ερωτήματα και απαιτεί άμεση διερεύνηση. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν να έρθει στο φως η αλήθεια. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που στοχοποίησαν την εισαγγελέα και επιχείρησαν την ποινική της δίωξη. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που επιχείρησαν να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα.  Ελπίζουμε να μην τους επιτραπεί να μετατρέψουν και τη χώρα ολόκληρη από κράτος δικαίου σε ξέφραγο αμπέλι παρακρατικών μηχανισμών. Αναμένουμε από τις αστυνομικές αρχές να πράξουν το καθήκον τους ώστε να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της διάρρηξης».