Κοινωνία

03 Σεπτεμβρίου 2020 15:53 Τελευταία ενημέρωση : 03 Σεπτεμβρίου 2020 17:02

Αυτός είναι ο άνδρας που λήστευε ηλικιωμένους (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Στην δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του άνδρα, που είχε γίνει "φόβος και τρόμος" για ηλικιωμένους.

Αυτός είναι ο άνδρας που λήστευε ηλικιωμένους (εικόνες)
-

Στην δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενος 40χρονου , ο οποίος συνελήφθη στις 23 Αυγούστου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία αποκλειστικώς χρήση.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ - ΣΑΡΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - 28/2/2021


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 28-2-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

«Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8258922 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ