Life

01 Οκτωβρίου 2020 14:25

“Η Φαμίλια”: οικογενειακή τρέλα και άφθονο γέλιο στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1, που κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα, επιστρέφει με το δεύτερο, απολαυστικό επεισόδιο.

“Η Φαμίλια”: οικογενειακή τρέλα και άφθονο γέλιο στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)
-

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ 

Η ΦΑΜΙΛΙΑ - ΑΝΤ1

«ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ» 

Ο Γιάννης βλέπει όνειρο ότι είναι ήρωας ταινίας δράσης και μετά από μια τρελή συμπλοκή σώζει την απαχθείσα Μαίρη. Όμως, η αντίδραση της Μαίρης στο όνειρό του, τον κάνει να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο σ’ εκείνη. Έτσι στον ψυχολόγο, ο Γιάννης κατηγορεί τη Μαίρη ότι δίνει μεγάλη σημασία στο τι θα πει ο κόσμος.

Μάλιστα, έχει φτάσει σε σημείο να μην παίρνει ποτέ το μέρος των παιδιών τους γιατί φοβάται μην την κουτσομπολέψουν οι γείτονες. Από την πλευρά της, η Μαίρη υποστηρίζει ότι αυτό που την ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι η σωστή διαπαιδαγώγησή τους! Γιάννης και Μαίρη ονειρεύονται να ήταν πάμπλουτοι και να μην είχαν ανάγκη κανέναν...

H νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Η ΦΑΜΙΛΙΑ - ΑΝΤ1

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας
Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS 

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.
Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

«Η Φαμίλια»: Απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1

#HFamilia

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ