Κόσμος

01 Δεκεμβρίου 2020 17:07 Τελευταία ενημέρωση : 02 Δεκεμβρίου 2020 14:05

Κορονοϊός - Βέλγιο: Σεξουαλικά όργια σε πάρτι με 25 άτομα - Ανάμεσα τους και ευρωβουλευτής

Διάβασέ μου το...

Ο ευρωβουλευτής προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη. Η Αστυνομία κατέσχεσε ναρκωτικά.

Κορονοϊός - Βέλγιο: Σεξουαλικά όργια σε πάρτι με 25 άτομα - Ανάμεσα τους και ευρωβουλευτής
-

(φωτογραφία αρχείου)

Της Μαρίας Αρώνη

Το “πάρτι οργίων” εν μέσω καραντίνας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή σε ένα gay bar στο κέντρο των Βρυξελλών. Η Αστυνομία επενέβη, μετά από καταγγελίες των γειτόνων για θόρυβο. Όταν έφτασαν, ανακάλυψαν ότι γινόταν πάρτι στο οποίο συμμετείχαν 20 άνδρες. Ανάμεσά τους κάποιοι διπλωμάτες και ένας Ούγγρος ευρωβουλευτής, μέλος μάλιστα του κόμματος του σκληροπυρηνικού Βίκτορ Ορμπάν και γνωστός πολέμιος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά συνελήφθη από την Αστυνομία. 

Βελγικά μέσα αναφέρουν ότι κάποιοι από τους διπλωμάτες που συμμετείχαν στο πάρτι, προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τη διπλωματική τους ασυλία για να αποφύγουν τις κυρώσεις, όμως επιβλήθηκαν σε όλους βαριά πρόστιμα για την παραβίαση του lockdown.

Σύμφωνα με βελγικά μέσα, η Αστυνομία βρήκε ναρκωτικά χάπια στην κατοχή του Ούγγρου ευρωβουλευτή, ο οποίος αρνείται ότι είναι δικά του. Ο ευρωβουλευτής υπέβαλε την παραίτησή του και με επιστολή του ζητάει “συγγνώμη” από το κόμμα του Ορμπάν και την οικογένειά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ