Life

19 Δεκεμβρίου 2020 16:10

Στο “ΤΑΞΙ” αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1 για καλό σκοπό (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Χιούμορ, ατάκες, τραγούδι, καλή διάθεση και ανατρεπτικές απαντήσεις σε έξι απολαυστικά επεισόδια.

Στο “ΤΑΞΙ” αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1 για καλό σκοπό (εικόνες)
-

 

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας βάζει το ταξίμετρο για φιλανθρωπικό σκοπό και πατάει γκάζι με «επιβάτες» του αγαπημένα πρόσωπα. Για τρία Σαββατοκύριακα, από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, ο Αλέξανδρος τεστάρει τις γνώσεις παρουσιαστών και ηθοποιών του ΑΝΤ1. Τα χρήματα που θα κερδίσουν θα έχουν τελικό προορισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο ΑΝΤ1, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάνε την Αγάπη πράξη» στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Αυτά τα Χριστούγεννα αναλαμβάνει να βοηθήσει τα 300 παιδιά, που μεγαλώνουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», να κρατήσουν το χαμόγελό τους! 

Χιούμορ, ατάκες, τραγούδι, καλή διάθεση και ανατρεπτικές απαντήσεις σε έξι απολαυστικά επεισόδια.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 20.00, η Θεοφανία Παπαθωμά και η Δανάη Λουκάκη αφήνουν για λίγο το Διαφάνι και μετρούν τα πρώτα χιλιόμετρα των εορταστικών διαδρομών του «Ταξί». Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται άψογα για να απαντήσουν στις ερωτήσεις, ενώ τις βοηθάει τηλεφωνικά και ο Πασχάλης Τσαρούχας!

ΤΑΞΙ - 19-20/12

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος παραλαμβάνει, από τα γυρίσματα της «Φαμίλιας», την Ιωάννα Ασημακοπούλου και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Στη διαδρομή θα παίξουν βάζοντας τα δυνατά τους, ενώ ταυτόχρονα θα μάθουν πολλά, όπως σε ποιον τομέα θα τους φέρει γούρι, σύμφωνα πάντα με το Φενγκ Σούι, ένα ζευγάρι πάπιες! 

ΤΑΞΙ - 19-20/12

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 20.00, μετά την εκπομπή τους στον Ρυθμό 9,49, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον συναντιούνται με τον Αλέξανδρο. Το «Ταξί» «γεμίζει» από φωνές, μιμήσεις και… ιδέες για νέες σειρές μυθοπλασίας στον ΑΝΤ1, με τη Μαίρη Συνατσάκη να τους βοηθάει μέσα από video-κλήση.

ΤΑΞΙ - 19-20/12

Αμέσως μετά, η Αμαλία Καβάλη και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από τις «Άγριες Μέλισσες» ενώνουν τις δυνάμεις τους, δίνουν τις πιο απρόβλεπτες απαντήσεις και το απολαμβάνουν σαν μικρά παιδιά! 

ΤΑΞΙ - 19-20/12

Τα επόμενα Σαββατοκύριακα στο «Ταξί» του Αλέξανδρου Τσουβέλα επιβιβάζονται οι: Κόνυ Μεταξά και Δημήτρης Μοθωναίος (Σάββατο 26 Δεκεμβρίου), Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης (Σάββατο 26 Δεκεμβρίου), Μαριάννα Τουμασάτου και Ντόρα Μακρυγιάννη (Κυριακή 27 Δεκεμβρίου), Ιωάννης Απέργης και Βίκτωρας Πέτσας (Κυριακή 27 Δεκεμβρίου), Μιχάλης Σαράντης και Ελεάνα Στραβοδήμου (Σάββατο 2 Ιανουαρίου), Δημήτρης Σκαρμούτσος και Πέτρος Συρίγος (Σάββατο 2 Ιανουαρίου), Μαρία Ζαφειράτου (Κυριακή 3 Ιανουαρίου), Ευγενία Δημητροπούλου και Γιώργος Καραμίχος (Κυριακή 3 Ιανουαρίου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ