Ζώδια

15 Ιανουαρίου 2021 08:14

Ζώδια: Οι προβλέψεις του τριημέρου

Διάβασέ μου το...

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα αισθηματικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας.

Ζώδια: Οι προβλέψεις του τριημέρου
-

Κριός: Οι μέρες που ακολουθούν σας φέρνουν στο επίκεντρο των συναθροίσεων που, αν και διαδικτυακές επί τω πλείστων, η επαφή με πολλούς από τους αγαπημένους ή και τους απλούς γνωστούς σας είναι  τόσο δεδομένη όσο και η ανάγκη σας για επικοινωνία και κοινωνικότητα. Δεν θα ήταν παράξενο, όμως, αν μετά από τις τόσες πληροφορίες της πρώτης μέρας του τριημέρου, να αναζητήσετε την ησυχία και την ηρεμία σας για ξεκουραστείτε και να τις ταξινομήσετε. Τα μηνύματα του έρωτα έχουν συνεχή ροή αυτό το τριήμερο και προφανώς σας είναι δύσκολο να τα αγνοήσετε.

Ταύρος: Η εξωστρεφή σας διάθεση έχει την δυνατότητα να σας παρασύρει αυτές τις μέρες να βγείτε από τη συνηθισμένη νωχελική συμπεριφορά σας. Πολλά είναι τα θέματα που σας απασχολούν που, εκτός από τα πονεμένα οικονομικά σας, εστιάζονται κυρίως στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η κοινωνική σας εικόνα αποκτά μια διαφορετική ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκφραση και σίγουρα προωθείται από τις πολλές γνωριμίες και τις πολλές συναναστροφές των επόμενων ημερών. Στα ερωτικά, αφήστε τα πείσματα και απολαύστε τις όμορφες στιγμές που έρχονται.

Δίδυμοι: Οι σκέψεις και κατά συνέπεια οι αποφάσεις σας σχετικά με τους στόχους και τα όνειρα της ζωής σας προφανώς περάσανε από αυστηρή, προσωπική κριτική ανάλυση όλο το προηγούμενο διάστημα και αυτό σίγουρα θα σας ωφελήσει. Καινούριες εργασιακές προτάσεις έρχονται τώρα, που για καλή σας τύχη έχετε την εμπειρία να τις κρίνετε και να τις αξιολογήσετε σύμφωνα με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και στόχους. Το ταίρι σας ίσως να θελήσει να επηρεάζει την απόφασή σας… μα αυτό είναι κάτι που αφορά εσάς και μόνο.

Καρκίνος: Αυτές οι μέρες προστάζουν να ακολουθήσετε τα βήματά σας σύμφωνα με βαθιά σκέψη, ανάλυση και αναπροσαρμογή στους στόχους σας και έτσι θα δείτε πως αυτό που ψάχνετε τελικά δεν βρίσκεται και τόσο μακριά. Οι γνώμες του οικογενειακού σας περίγυρου είναι αποδεκτές, αλλά όχι πάντα πρακτικές και εφαρμόσιμες σε σας καθώς κανείς δεν θα μπορέσει να σας καταλάβει απόλυτα, αφού όλοι κρίνουν σύμφωνα με τα προσωπικά τους βιώματα. Στα ερωτικά σας, το τοπίο εξακολουθεί να παραμένει ομιχλώδες.

Λέων: Οι μέρες που ακολουθούν σας φέρνει μεν στο κέντρο των συζητήσεων, αλλά το αποτέλεσμα της έντονης κοινωνικότητας τους ίσως να μην είναι αυτό που προσδοκούσατε. Οι άνθρωποι και κυρίως οι απόψεις τους έχουν την τάση να μην σας ικανοποιούν απόλυτα αυτό το διάστημα και όταν η απογοήτευση προέρχεται από αυτούς που είχατε σε μια κάποια διαφορετική θέση εκτίμησης, τότε η πίκρα είναι αυτή που βασιλεύει. Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε πως πρέπει να στηρίζεστε στα πόδια σας και μόνο, τόσο καλύτερο για σας θα είναι.

Παρθένος: Η οργανωτική σας φύση και η ανάγκη σας να είναι όλα σε τάξη, έχει τη δύναμη να σας δώσει την αναγνώριση που αξίζετε και την καθιέρωση που αναζητάτε αυτό το διάστημα στον χώρο της καθημερινότητας και της εργασίας σας. Το αποτέλεσμά τους είναι να σας δώσει την προοπτική κάποιων νέων και εξαιρετικά ενδιαφερόντων συνεργασιών. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο και αυτό εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά. Τα ερωτικά σας μπορεί να είναι σε στασιμότητα, αλλά αυτό είναι παροδικό.

Ζυγός: Τα θέματα του ερωτικού σας τομέα απαιτούν από εσάς υπεύθυνη στάση και δέσμευση στις συντροφικές σας υποχρεώσεις αυτή την εποχή, ειδικά αν επιθυμείτε την κατάσταση της συντροφικής μονιμότητας. Πριν δώσετε οριστική απάντηση στις σκέψεις σας για το αν είστε έτοιμοι να περάσετε σε ένα άλλο επίπεδο τη σχέση σας, καλό θα ήταν να εξετάσετε αν και εφόσον η έμφυτη ανάγκη σας για σχέσεις δεν έχει την προοπτική μιας ασφυκτικής δέσμευσης. Το ταίρι σας δηλώνει πρόθυμο για καινούρια βήματα, εσείς όμως είστε τόσο σίγουροι για αυτό;

Σκορπιός: Οι αφανέρωτες επαναστάσεις έχουν μια μεγαλύτερη συχνότητα στη ζωής σας. Το κύριο μέλημά σας είναι πάντα να θέσετε τους όρους σας ή και να βρείτε το δίκιο που σας πνίγει στις διαπροσωπικές σας επαφές. Ίσως τη σημερινή μέρα η ανάγκη σας για συναισθηματική σταθερότητα να σας οδηγήσει σε κάποιες άτακτες υποχωρήσεις, παραβλέποντας εντελώς εσκεμμένα κάποια γεγονότα που σας στοίχισαν πολύ. Θέλετε να δώσετε ευκαιρίες στον σύντροφό σας και αυτό είναι πράγματι συνετό όταν με κοινή απόφαση το παρελθόν μένει στο παρελθόν. Το ταίρι σας είναι βέβαιο για τη νέα προσπάθεια εσείς όμως πόσο βέβαιοι είστε για αυτό;

Τοξότης: Ο τρόπος που επιλέγετε να επικοινωνείτε το τελευταίο διάστημα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους οικείους σας. Καλό θα ήταν πριν μπείτε στην διαδικασία να το συζητήσετε μαζί τους και πριν προσπαθήσετε να τους εξηγήσετε την ιδιαίτερη συμπεριφορά σας, να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που τελικά την προκάλεσα. Τα οικονομικά σας δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση, αλλά αυτό αποτελεί το πρόβλημα όλων μας. Καλύτερα πριν μιλήσετε και πριν προσπαθήσετε να εξηγήσετε τη συμπεριφορά σας, ειδικά στο ταίρι σας να διαχωρίσετε μέσα σας τις αιτίες από τις αφορμές.

Αιγόκερως: Τα έξοδα αρχίζουν να έχουν μια ανοδική πορεία, που ίσως θα έπρεπε να σας ανησυχήσει και να σας επιστήσει την προσοχή οικονομικό σας προϋπολογισμό, καθώς τα έξοδα συνεχίζουν να έχουν ανοδική πορεία. Θα μπορούσε να σας διακατέχει μια αγοραστική μανία αυτό το διάστημα, μα κάτι τέτοιο για σας αποτελεί εξαίρεση, καθώς η σύνεση και η λογική πολύ γρήγορα θα σας επαναφέρει στην κανονικότητά σας. Ο έρωτας σας ανατρέπει τις συνήθειες και αυτό ίσως σας αγχώνει.

Υδροχόος: Θα μπορούσατε αυτό το τριήμερο να αφοσιωθείτε σε πράγματα και συνήθειες που σας εκφράζουν ολοκληρωτικά και αυτό δεν είναι πάντα συνηθισμένο, καθώς σας αρέσει να αλλάζετε συνεχώς προτιμήσεις εκπλήσσοντας τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό. Το ίντερνετ είναι κομμάτι του δικού σας κόσμου και μέσα από το διαδίκτυο, ο έρωτας θα μπορούσε να σας χτυπήσει την πόρτα. Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα σας γέμιζε ανασφάλειες… προφανώς γιατί γνωρίζετε πως μπορείτε να του ανοίξετε και να του κλείσετε την πόρτα με την ίδια ευκολία.

Ιχθύες: Το τριήμερο που ακολουθεί έρχεται για να σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια βαθιά έρευνα στα “θέλω” σας, να επαναπροσδιορίσετε την εσωτερική σας ταυτότητα. Οι μέρες που ακολουθούν έχουν τη δυνατότητα της ενδοσκόπησης και αυτό είναι που σας βοηθάει να καθορίσετε με ακρίβεια τους στόχους σας. Η αγάπη, η καλοσύνη και η προσφορά… αποτελούν τις ακλόνητες αξίες του δοτικού σας χαρακτήρα. Η ευκαιρία να γνωρίσετε το άλλο σας μισό στις επόμενες μέρες, είναι πολύ πιθανό αρκεί να μην αφήσετε τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ανεκμετάλλευτες.

Πηγή: fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ