Κοινωνία

03 Φεβρουαρίου 2021 15:20 Τελευταία ενημέρωση : 03 Φεβρουαρίου 2021 15:46

Ντοκουμέντα από ληστείες σε βενζινάδικα (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Φωτογραφίες και βίντεο απο την δράση των ληστών. Σε εξέλιξη το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Ντοκουμέντα από ληστείες σε βενζινάδικα (εικόνες)
-

Του Σπύρου Λεβειδιώτη

Δύο άτομα με μηχανή απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο ενός πρατηρίου καυσίμων σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας και παίρνει τα χρήματα που έχει πάνω του. Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, «το βράδυ της Δευτέρας ήρθε μία μηχανή με δύο άτομα. Ο ένας κατέβηκε και απείλησε με όπλο τον υπάλληλο. Πήρε 350 ευρώ, ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκαν». 

Οι ίδιοι δράστες πήγαν και σε άλλο βενζινάδικο σε κοντινή απόσταση, όμως ο άνδρας που καθόταν στο ταμείο αντέδρασε βλέποντας τον έναν ληστή  και έτσι έφυγαν με άδεια χέρια. 

Το ίδιο βράδυ, ένας άνδρας που είχε καλύψει το πρόσωπό του, κρατώντας όπλο, απείλησε τον υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Νέο Κόσμο. Έφτασε μέχρι το ταμείο, απαιτώντας από τον σαστισμένο υπάλληλο να του πει που βρίσκονται τα χρήματα. Ψάχνει και ο ίδιος και στη συνέχεια φεύγει, αφού έχει πάρει από τον υπάλληλο όσα χρήματα είχε επάνω του. 

Ο ίδιος άνδρας λήστεψε με τον ίδιο τρόπο και ένα βενζινάδικο στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με πληροφορίες εγκατέλειψε τη μηχανή που χρησιμοποίησε, η οποία έφερε πινακίδα κυκλοφορίας που αντιστοιχεί σε άλλη μοτοσικλέτα. 

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν οι δράστες να εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα.