Life

21 Φεβρουαρίου 2021 17:21

“Παρουσιάστε!”: ο προσωρινός Ταξίαρχος και η… αναβολή (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ακόμη δύο ξεχωριστά επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, που αλλάζει την… αρχή της εβδομάδας μας.

“Παρουσιάστε!”: ο προσωρινός Ταξίαρχος και η… αναβολή (εικόνες)
-

Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, οπλίτες και πολιτικό προσωπικό, μαζί με την «μικρή κοινωνία» στις Αρκουδιές, δίνουν για ακόμη δύο επεισόδια τον καλύτερο τους εαυτό για να χαρίσουν στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, όπως κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 35

Ο Ταξίαρχος ανακοινώνει ότι οι διοικητές θα αναλάβουν έκαστος τη θέση του Ταξίαρχου για μια εβδομάδα εναλλάξ, έχοντας απόλυτη και αποκλειστική εξουσία στο στρατόπεδο. Όποιος τα πάει καλύτερα, θα κερδίσει πόντους στη μάχη για τη διαδοχή του στην Ταξιαρχία. Πρώτος αναλαμβάνει ο Σκορδάς και επιβάλλει καθεστώς επιβράβευσης χωρίς γαϊδουροφωνές, σκληρή εκπαίδευση και τιμωρίες. Οι φαντάροι το εκμεταλλεύονται στο έπακρο για να λουφάρουν περισσότερο από ποτέ. Βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, ο Γούλας καταπίνει την περηφάνια του και ενθαρρύνει το νέο «καθεστώς», βέβαιος ότι ο Σκορδάς θα αποτύχει και η Ταξιαρχία θα καταλήξει στο δικό του τσεπάκι. Ο Έλτον, με το χαρτί ελληνικής υπηκοότητας πλέον στα χέρια του, συνεχίζει να «μυείται» στην κουλτούρα της νέας «πατρίδας» του. Η απόλυτη «μύηση» όμως έρχεται με τον ταχυδρόμο ο οποίος του φέρνει το χαρτί κατάταξης στον στρατό…

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 36

Μετά από εξωτερική έφοδο που πετυχαίνει το στρατόπεδο σε κατάρρευση και τον Σκορδά  σε ιδιωτικές στιγμές με την Ναταλία στο γραφείο του, οι συνέπειες είναι άμεσες! Ο Ταξίαρχος ορίζει τον Γούλα ως αμετάκλητο και αποκλειστικό διοικητή του στρατοπέδου. Το καθεστώς της «συν-διοίκησης» φτάνει στο οριστικό του τέλος… Όσο ο Γούλας επιβάλλει την «δικτατορία» του στους άμοιρους φαντάρους, ο ντροπιασμένος Σκορδάς μετατρέπεται σε παραιτημένο, αξύριστο μικρομέγαλο που όλη μέρα σκοτώνει τον χρόνο του στο τροχόσπιτο της Ναταλίας. Όταν όμως αυτή κουραστεί με την όλη «κατάρρευσή» του, η σταγόνα θα ξεχειλίσει, και ο πρώην διοικητής θα καταφύγει στην έσχατη λύση… Ο Έλτον, φαντάρος πια, ανακαλύπτει από πρώτο χέρι όλα τα μυστικά ενός «καλού» φαντάρου. Οι Ροΐδες, βλέποντας ότι υπό το καθεστώς  του Γούλα ο ντελιβεράς τους πήζει στις υπηρεσίες και δεν έχει χρόνο για δουλειά, βάζουν μπρος το σχέδιο για την αναβολή της θητείας του παρά τη θέλησή του.    

#Parousiaste


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ