Πολιτισμός

09 Μαρτίου 2021 12:16 Τελευταία ενημέρωση : 09 Μαρτίου 2021 20:54

Νταλάρας για Νέα Σμύρνη: γιατί τέτοια βαρβαρότητα;

Διάβασέ μου το...

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός σχολιάζοντας το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, κάνει λόγο για «απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν μαύρες εποχές».

Νταλάρας για Νέα Σμύρνη: γιατί τέτοια βαρβαρότητα;
-

Στο περιστατικό της Νέας Σμύρνης, αναφέρθηκε σε ανάρτηση του στο Facebook, ο μεγάλος μας τραγουδοποιός, Γιώργος Νταλάρας.

Ο κ Νταλάρας αναρωτιέται μεταξύ άλλων «γατί τέτοια βαρβαρότητα» και κάνει λόγο για «απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν μαύρες εποχές».

Η ανάρτηση του Γιώργου Νταλάρα:

Χωρίς λόγο

Γιατί τέτοια βαρβαρότητα;  Τι έγινε πατριώτες;  Ξύλο στην Νέα Σμύρνη;  Απόγευμα στην πλατεία με οικογένειες και μικρά παιδιά;  Απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν μαύρες εποχές.  Θλίψη και απογοήτευση.  Ποιος είναι άραγε ο τόσο σοβαρός λόγος που μπορεί να δικαιολογεί τέτοιες αντιδράσεις;  «ΠΟΝΑΩ!». Εικόνα που παραπέμπει στο «I can’t breathe» της Αμερικής.  Η αστυνομία επιβάλλεται εκτός από την Ε.Δ.Ε., να λάβει σοβαρά υπόψη της ότι δεν μπορεί να κατεβάζει στο δρόμο καταστολείς με ψυχικά προβλήματα, γιατί οι εικόνες αυτό δείχνουν.  Η κοινωνία μας είναι βαθιά πληγωμένη, οι γειτονιές είναι ρημαγμένες και τέτοιες πρακτικές δυναμιτίζουν το μέλλον της χώρας.  Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι κυβερνώντες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ