Κοινωνία

29 Μαρτίου 2021 10:43 Τελευταία ενημέρωση : 29 Μαρτίου 2021 20:03

Ένοπλη ληστεία σε Ταχυδρομείο

Διάβασέ μου το...

Τρόμος για υπαλλήλους και πελάτες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα όπλα των κακοποιών.

Ένοπλη ληστεία σε Ταχυδρομείο
-

(εικόνα αρχείου)

Ένοπλοι κουκουλοφόροι, εισέβαλλαν το πρωί σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, άρπαξαν 35.000 και εξαφανίστηκαν.

Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι που φαίνεται πως είχαν καλά οργανωμένο το σχέδιό τους. έφτασαν με ένα κόκκινο αυτοκίνητο λίγο πριν τις εννιά το πρωί, ένας έμεινε στο όχημα, τρεις μπήκαν στο υποκατάστημα και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, ένας κρατούσε τσίλιες απ’ έξω.

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δράστες από το μπαλκόνι του σπιτιού του, νομίζοντας ότι τσακώνονται, τους ρώτησε γιατί μαλώνουν κι ένας από αυτούς τον απείλησε με όπλο, λέγοντας τους, «μπες μέσα μη σου την ανάψω…».

Λίγα λεπτά πριν στο υποκατάστημα είχε φτάσει χρηματαποστολή που έφερε  συντάξεις του ΟΓΑ. Οι υπάλληλοι είχαν κλειδώσει τις πόρτες για να κάνουν την καταμέτρηση, όταν οι κουκουλοφόροι, έσπασαν την τζαμαρία και εισέβαλλαν στο ταχυδρομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες τους είδα να σπρώχνουν και να απειλούν τον κόσμο, ενώ ένας άλλος δράστης φώναζε στον κόσμο να απομακρυνθεί.

Καταστηματάρχης της περιοχής, μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός κι αφού έκλεισε το μαγαζί του, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία όμως δεν κατάφερε να φτάσει έγκαιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ