Κοινωνία

08 Απριλίου 2021 21:08 Τελευταία ενημέρωση : 09 Απριλίου 2021 19:18

Συναγερμός για την εξαφάνιση ανήλικης στην Παλλήνη

Διάβασέ μου το...

Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν από την Παλλήνη. Πότε έδωσε σημάδια ζωής τελευταία φορά. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Συναγερμός για την εξαφάνιση ανήλικης στην Παλλήνη
-

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση μιας ανήλικης από την περιοχή της Παλλήνης, η οποία αγνοείται από τα τέλη Μαρτίου.

Σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «στις 30/03/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Παλλήνης, η Μαρία-Φιλοθέη Ν. 13 ετών. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε σήμερα, 8/4/2021, Εισαγγελική εντολή και άμεσα προέβη σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. 

Η Μαρία-Φιλοθέη Ν. έχει ύψος 1.68 μ., είναι 70 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε πράσινο φόρεμα με λουλούδια, μαύρο μπουφάν, μαύρο καλσόν, γκρι αθλητικά παπούτσια και προστατευτική μάσκα προσώπου χρώματος παραλλαγής. Έχει ατοπική δερματίτιδα στο δεξί της πόδι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: “έκρηξη” στους διασωληνωμένους και 3228 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Κεραμέως στον ΑΝΤ1: Μετά το Πάσχα οι αποφάσεις για Γυμνάσια και Δημοτικά (βίντεο)

Πέθανε ο Τάκης Βουγιουκλάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ