Life

13 Απριλίου 2021 14:21

Ο Κουτσογιαννόπουλος στο “Πρωινό” για τον Ουγγαρέζο, το Instagram και την Κλόι Ζάο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ποια είπε  ο Θοδωρής Κουτσογιάννόπουλος ότι είναι τα τρία πράγματα που τον απασχολούν αυτήν την περίοδο.

Ο Κουτσογιαννόπουλος στο “Πρωινό” για τον Ουγγαρέζο, το Instagram και την Κλόι Ζάο (βίντεο)
-

Στα παρασκήνια της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, όπου μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έκανε μία αποκάλυψη για τον… Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όπως εξήγησε, ο Ουγγαρέζος ήταν ο λόγος που άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και ασχολήθηκε με αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επρόκειτο να ταξιδέψει στην Κίνα για την ταινία “Σινικό Τείχος”, που γυρίστηκε εκεί, με τον Ματ Ντέιμον. Όμως, του είπαν, «θα σε στέλναμε, αν εκτός από την τηλεόραση είχες και Instagram».

Όταν απάντησε πως δεν έχει Instagram, έλαβε την απάντηση πως επιλέχθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Ο άνθρωπος έχει πολύ καλό Instagram και είναι και στην τηλεόραση», ήταν η εξήγηση που του έδωσαν.

Έτσι, χάρη στον Ουγγαρέζο, άρχισα Instagram. Για να μην ξαναχρειαστεί ο Ουγγαρέζος να πάει στην Κίνα κι εγώ να είμαι στην Αθήνα», είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Ερωτηθείς για το ποια θέματα τον απασχολούν αυτήν την περίοδο, είπε πως είναι τρία: «να είμαστε καλά, να ανοίξουν οι αίθουσες και να πάρει η Κλόι Ζάο το Όσκαρ Σκηνοθεσίας».

Eιδήσεις σήμερα:

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Μυστήριο με την έγκυο γυναίκα

Μαρία Αλεξάνδρου: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος της από τρεις άνδρες

Self test για Πάσχα στο χωριό: το σχέδιο της Κυβέρνησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ