Πολιτική

13 Απριλίου 2021 14:08

Κορονοϊός - Κεραμέως: Ξεκινά ο εμβολιασμός για εκπαιδευτικούς

Διάβασέ μου το...

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως στα social media για τον εμβολιασμών εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης. Πότε ξεκινά.

Κορονοϊός - Κεραμέως: Ξεκινά ο εμβολιασμός για εκπαιδευτικούς
-

Στην ένταξη των εκπαιδευτικών στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο, από τις 21 Απριλίου, αναφέρθηκε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Μετά την ένταξη εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, εντάσσονται από 21/4 στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο και οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης. Θωρακίζουμε την εκπαιδευτική μας κοινότητα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν θα υπάρξει ηλικιακή προτεραιοποίηση μεταξύ των εκπαιδευτικών, οπότε από την επόμενη Τετάρτη, 21 Απριλίου, που ανοίγει η πλατφόρμα των εμβολιασμών για τους εκπαιδευτικούς, θα μπορούν όλοι να κλείσουν ραντεβού για να προγραμματίσουν πότε θα υποβληθούν σε εμβολιασμό. 

Εν τω μεταξύ, τα Λύκεια σε όλη την χώρα άνοιξαν την περασμένη Δευτέρα, με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς να υποβάλλονται σε self test, προκειμένου να μπορούν να προσέλθουν στις τάξεις.

Η Νίκη Κεραμέως είχε συνάντηση και με μαθητές, με τους οποίους μοιράστηκε τις σκέψεις τους. "Η Μαργιέτα, η Ναταλία, η Εμμανουέλα, ο Σπύρος, μου έστειλαν επιστολές ζητώντας να ανοίξουν τα σχολεία. Τους προσκάλεσα να συναντηθούμε από κοντά για να ακούσω τις σκέψεις τους", έγραψε η Νίκη Κεραμέως στα social media.

Δείτε παρκάτω την συζήτηση: 

Ειδήσεις σήμερα

Δώρο Πάσχα: Πώς πληρώνεται για την αναστολή εργασίας

Ο μαθητής που πέρασε στο Yale στον ΑΝΤ1: θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Επωφεληθείτε από τις τυχερές μέρες του Απριλίου (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ