Κόσμος

17 Απριλίου 2021 17:42 Τελευταία ενημέρωση : 17 Απριλίου 2021 20:40

Κηδεία πρίγκιπα Φιλίππου: Ουίλιαμ και Χάρι σε απόσταση...

Διάβασέ μου το...

Γιατί δεν ακολούθησαν την πομπή δίπλα, δίπλα και ποιος είναι ο άνδρας που ορίστηκε από τη βασίλισσα να κάθεται ανάμεσά τους;

Κηδεία πρίγκιπα Φιλίππου: Ουίλιαμ και Χάρι σε απόσταση...
-

Η κηδεία του παππού τους, του πρίγκιπα Φιλίππου, του Δούκα του Εδιμβούργου, τους έκανε να συναντηθούν ξανά για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπας Χάρι, που παρά τον κοινό τους πόνο, δεν περπάτησαν μαζί κατά τη διάρκεια της τελετής.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν στα επίσημα σχέδιά τους για την κηδεία ότι ο Πίτερ Φίλιπς, γιος της πριγκίπισσας Άννας, θα περπατήσει μεταξύ των αδελφών κατά τη διάρκεια της πομπής στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίντσορ.

Οι αξιωματούχοι του παλατιού δεν έδωσαν καμία περαιτέρω εξήγηση για αυτήν τη ρύθμιση, αν και η βασίλισσα Ελισάβετ Β 'υπέγραψε τα τελικά σχέδια της κηδείας.

Ο μοναδικός γιος της πριγκίπισσας Άννας είχε στενό δεσμό με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένων άλλων περιπτώσεων πένθους.

Ειδήσεις σήμερα:

ΟΦΗ - Ατρόμητος: Μοιρασιά στο Ηράκλειο

Στέφανος Tσιτσιπάς: εύκολα στον τελικό του Μόντε Κάρλο

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα