Life

21 Απριλίου 2021 15:10

“Το Καφέ της Χαράς”: Έρωτες, χωρισμοί και μια φιλία που διαλύεται

Διάβασέ μου το...

Τι θα δούμε δυο νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 "Το Καφέ της Χαράς".

“Το Καφέ της Χαράς”: Έρωτες, χωρισμοί και μια φιλία που διαλύεται
-

Το «Καφέ της Χαράς» μαγνητίζει τους τηλεοπτικούς… θαμώνες του, με όλα όσα συμβαίνουν στο θρυλικό Κολοκοτρωνίτσι και τους κατοίκους του και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, φυσικά στον ΑΝΤ1.

Τι θα δούμε την Τετάρτη 21 Απριλίου 

Ο Περίανδρος δεν αντέχει ούτε την περιφρόνηση της Χαράς, αλλά ούτε και την πίεση της Ρόδης. Θα ακυρώσει τη συμφωνία για την προίκα της Ρόδης και θα διαλύσει τον αρραβώνα τους. Παράλληλα, η φιλία του Μάνου με τον Διονύση θα κλονιστεί όταν ο πατέρας του τελευταίου αποκαλύπτει ότι ο γιος του είχε κάνει έρωτα με την Αρετή. Εκείνη αντεπιτίθεται, υποστηρίζοντας ότι ο Διονύσης την βίασε. Οι δύο φίλοι έρχονται στα χέρια και ο Περίανδρος απολύει τον Διονύση από επιστάτη.

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ - ΑΝΤ1

Τι θα δούμε την Πέμπτη 22 Απριλίου 

Ο Περίανδρος με τον Μάνο κατεβαίνουν στην Αθήνα όταν μαθαίνουν ότι έχει έρθει η Πηνελόπη, η μητέρα του Μάνου για ένα tribute στη Λυρική Σκηνή, όπου θα της απονεμηθεί βραβείο για τη συνολική προσφορά της. Εκεί, όμως, τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Θα ανακαλύψουν ότι η Πηνελόπη είναι πολύ άρρωστη και δεν της μένει πολύς καιρός. Ο Μάνος και ο Περίανδρος συγκλονίζονται και αποφασίζουν να μείνουν στην Αθήνα δίπλα της, για όσο χρειαστεί. Ένα μήνα μετά, πατέρας και γιος θα γυρίσουν στο Κολοκοτρωνίτσι, αποφασισμένοι να κερδίσουν τις γυναίκες που πραγματικά αγαπούν, αλλά χωρίς να πουν τίποτε ο ένας στον άλλο. Επιστρέφοντας, πέφτουν στο bachelor της Βάλιας, που την επόμενη μέρα παντρεύεται. Ο Μάνος, κλαίγοντας στην αγκαλιά της για τη μητέρα του, της εξομολογείται τον έρωτά του και φιλιούνται με πάθος.

#ToKafeTisXaras

Ειδήσεις σήμερα:

Νόρα Κατσέλη: σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Τα πρώτα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο

“Τέρας” σε δέντρο γειτονιάς ήταν…κρουασάν (εικόνες)


Gallery

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ