Τοπικά Νέα

20 Απριλίου 2021 11:34 Τελευταία ενημέρωση : 20 Απριλίου 2021 14:44

Θεσσαλονίκη: μαθητής αρνήθηκε να κάνει self test - συνελήφθη ο πατέρας του

Διάβασέ μου το...

Παρά το ότι ο πατέρας του μαθητή συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Θέρμης, ο μαθητής για δεύτερη ημέρα προσήλθε χωρίς self test στο σχολείο.

Θεσσαλονίκη: μαθητής αρνήθηκε να κάνει self test - συνελήφθη ο πατέρας του
-

Νέο επεισόδιο με μαθητή που αρνείται να κάνει self test σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μαθητή του 1ου ΓΕΛ Θέρμης, που αρνήθηκε να κάνει το τεστ, όπως προβλέπεται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να παρακολουθήσει το μάθημα. Μάλιστα, ο πατέρας του μαθητή συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ωστόσο, ο μαθητής δεν πτοήθηκε και για δεύτερη ημέρα σήμερα προσήλθε στο σχολείο χωρίς rapid test. Ζήτησε να μπει κανονικά στην αίθουσα για να παρακολουθήσει τα μαθήματα, ωστόσο, όπως κι εχθές, έτσι και σήμερα, δεν του επετράπη να εισέλθει στη σχολική αίθουσα, χωρίς το απαιτούμενο σελφ τεστ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής μετά το δεύτερο διάλειμμα μπήκε στην αίθουσα διδασκαλίας για παρακολουθήσει το μάθημα της επόμενης ώρας. Έγινε αντιληπτός από τον διευθυντή, ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες, απομάκρυνε όλα τα παιδιά από την αίθουσα. "Αρνείται να το κάνει. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να εμποδίσουμε τον μαθητή να μην μπει μέσα στην τάξη", είπε ο διευθυντής του σχολείου.


Την περασμένη Παρασκευή μητέρα μαθητή από τη Θεσσαλονίκη συνελήφθη για διέγερση σε ανυπακοή. Η 49χρονη συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα, ο οποίος ζητούσε να ακολουθείται αυτόφωρη διαδικασία για όσους καλούν με αναρτήσεις τους να μην εφαρμόζεται το μέτρο των self tests.

Μια ημέρα πριν διευθυντής Επαγγελματικού Λυκείου του Ηρακλείου Κρήτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από γονέα. Η ένταση στο Επαγγελματικό Λύκειο ξεκίνησε όταν στο χώρο του σχολείου βρέθηκαν ενήλικες εξωσχολικοί, προκάλεσαν φασαρία και εκτόξευσαν απειλές σε βάρος των καθηγητών για τα self test.

Πηγή: seleo.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακογιάννης για κορονοπάρτι: είναι υποκινούμενα από άτομα που έχουν να κερδίσουν κάτι

ΥΠΕΞ: Συνειδητά fake news η διαστρέβλωση των λεχθέντων για το γαλλικό πλοίο

e-ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια των εισφορών για το Μάρτιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ