Life

21 Απριλίου 2021 23:59

Κώστας Κάππας στο “Πρωινό”: η κοινωνία μας παραμένει συμπλεγματική (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για το ελληνικό "metoo" αλλά και την πολυσυζητημένη σκηνή με το φιλί στη σειρά "Κλείσε τα Μάτια".

Κώστας Κάππας στο “Πρωινό”: η κοινωνία μας παραμένει συμπλεγματική (βίντεο)
-

Για όλους και για όλα μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Κάππας στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αποκάλυψε, μιλώντας στο "Πρωινό" ότι παράτησε τη γυμναστική ακαδημία στα 23 και την τελείωσε στα 35 για να κλείσει τον συγκεκριμένο κύκλο, ενώ παρατήρησε ότι η Ελλάδα πάσχει από σκηνοθέτες πολυ-φωτισμένους,

Σχολίασε το ελληνικό “metoo”, τονίζοντας ειδικά για το χώρο του ότι υπάρχουν πολλοί ματαιόδοξοι άνθρωποι που έχουν την εξουσία και θέλουν να κυριαρχούν.

Παράλληλα, μίλησε για πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη σκηνή του φιλιού στη σειρά "Κλείσε τα Μάτια", αποκαλύπτοντας ότι τον κυνηγούσαν όλοι να βγει στα δελτία ειδήσεων.

Δεν έβγαινα και λίγο κρυβόμουν. Εγώ το βρήκα τελείως φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε έναν ρόλο. Πριν χρόνια άλλωστε έκανα μια τραβεστί, με τακούνια, κανονικά. Ένας ρόλος ήταν, δεν γίνεται να υποδύεσαι έναν γκέι και να μη γίνει κάτι κάποια στιγμή. Είναι σαν να κοροϊδεύεις τον κόσμο” είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κάππας.

Τέλος, με αφορμή τη συγκεκριμένη σκηνή, τόνισε ότι 18 χρόνια μετά “δεν νομίζω ότι η κοινωνία μας έχει αλλάξει πολύ αλλά παραμένει ακόμα συμπλεγματική”.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζώδια: προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα (βίντεο)

Νόρα Κατσέλη: σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

“Τέρας” σε δέντρο γειτονιάς ήταν…κρουασάν (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ