Αθλητικά

23 Απριλίου 2021 06:51 Τελευταία ενημέρωση : 23 Απριλίου 2021 15:48

Μπαρτσελόνα: “καθάρισε” με σούπερ Μέσι

Διάβασέ μου το...

Ο Μέσι τα έκανε όλα μέσα στο γήπεδο και οι Καταλανοί επέστρεψαν στις νίκες, «ροκανίζοντας» τη διαφορά από την κορυφή.

Μπαρτσελόνα: “καθάρισε” με σούπερ Μέσι
-

Με τον Λιονέλ Μέσι (αρχικά) να εκτελεί και (στη συνέχεια) να δημιουργεί, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες στη LaLiga, επικρατώντας της Χετάφε με 5-2 στο "Καμπ Νου", στο τελευταίο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής.

Ο Αργεντινός άσος άνοιξε το σκορ για την "Μπάρτσα" στο 8΄ κι όταν η ομάδα του συνάντησε δυσκολίες μετά την ισοφάριση της Χετάφε (αυτογκόλ Λενγκλέ), ήταν εκεί για να την πάρει απ' το χέρι με ακόμη ένα γκολ, μετά το αυτογκόλ του Τσάκλα. Η Χετάφε μείωσε σε 3-2 με το πέναλτι του Ουνάλ, όμως ο Μέσι "καθάρισε" μια και καλή το ματς με την ασίστ προς τον Αραούχο στο 87’.

Λιονέλ Μέσι - Μπαρτσελόνα - Χετάφε

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκριεζμάν έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα της νίκης των "μπλαουγκράνα" με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Μπαρτσελόνα βρήκε ξανά το δρόμο προς τις νίκες μετά την ήττα της απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης, μείωσε στους 5 βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο Ατλέτικο κι έχει κι έναν αγώνα λιγότερο.

Νωρίτερα, η Σοσιεδάδ έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ευρωπαϊκή της έξοδο με το 2-1 επί της Θέλτα στο «Σαν Σεμπαστιάν», ενώ κανένα πρόβλημα απέναντι στην ουραγό και σχεδόν «καταδικασμένη» σε υποβιβασμό, Εϊμπάρ, δεν είχε η Γρανάδα (4-1).

Ειδήσεις σήμερα: 

Πάσχα: Πόσο θα κοστίσει το εορταστικό τραπέζι

Ινδία: φωτιά σε νοσοκομείο - νεκροί ασθενείς με κορονοϊό

Ινδονησία - θρίλερ με υποβρύχιο: Οι ΗΠΑ στέλνουν αεροσκάφος να βοηθήσει στις έρευνες