Life

23 Απριλίου 2021 23:40 Τελευταία ενημέρωση : 24 Απριλίου 2021 21:02

Μέγκαν Μαρκλ - Άρτσι: τι είπαν στην Ελισάβετ πριν την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου

Διάβασέ μου το...

Αποκαλύψεις για συνομιλία που είχε η σύζυγος και ο γιός του Χάρι με την Βασίλισσα που πενθούσε για τον επί 73 χρόνια σύντροφος της.

Μέγκαν Μαρκλ - Άρτσι: τι είπαν στην Ελισάβετ πριν την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου
-

Το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.  

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να μην βρέθηκε στην κηδεία, αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν δίπλα στην οικογένεια του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σύμφωνα όμως με τα ξένα δίκτυα ενημέρωσης η Μέγκαν Μαρκλ και ο μικρός Άρτσι επικοινώνησαν με την Βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου.

«Η Μέγκαν μίλησε με τον Χάρι πριν από την κηδεία του παππού του», αναφέρει μια πηγή στο People και συνεχίζει: « Η Μέγκαν και ο Άρσι μίλησαν επίσης με τη Βασίλισσα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.»

Τον Φεβρουάριο, ο Χάρι είπε ότι η οικογένεια του έκανε βιντεοκλήσεις με τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο εν μέσω της πανδημίας. «Και οι δύο παππούδες μου κάνουν ζουμ», είπε ο Χάρι στον Τζέιμς Κόρντεν. "Έχουν δει τον Archie να τρέχει.", πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα στο fthis.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Υπολογίστε πόσο θα πάρετε

Νέα Σμύρνη - Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: Η μαρτυρία μητέρας στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

“Ο δρόμος προς το Euro 2020”: Καρπετόπουλος – Λιώρης για την πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 (βίντεο)