Αθλητικά

23 Απριλίου 2021 22:30

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς στο Open της Βαρκελώνης

Διάβασέ μου το...

Προκρίθηκε με χαρακτηριστική ευκολία στα ημιτελικά και “βλέπει” άλλο ένα τρόπαιο να τον περιμένει.

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς στο Open της Βαρκελώνης
-

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 6-3, 6-2 τον Καναδό Φέλιξ Οζιέ-Αλιασίμ, φτάνοντας στην όγδοη διαδοχική νίκη του χωρίς απώλεια σετ, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Open της Βαρκελώνης, όπου θα αναμετρηθεί το Σάββατο με τον 20χρονο Ιταλό Γιανίκ Σίνερ (νίκησε 6-2,7-6 τον Αντρέι Ρούμπλεφ).

«Νομίζω ότι οι σκληρές προσπάθειές μου απέδωσαν», είπε ο Τσιτσιπάς. «Δεν θα έλεγα ότι ήταν η καλύτερη αρχή, αλλά κατάφερα να κερδίσω το σερβίς μου, όταν ήμουν πίσω 0/40. Αυτό με βοήθησε να τον νικήσω στο τέλος. Δεν πανικοβλήθηκα, αλλά ήξερα τι έκανα. Είναι ωραίο να παίζω έτσι. Ελπίζω πραγματικά να συνεχίσει το νικηφόρο σερί», πρόσθεσε ο Ελληνας πρωταθλητής.

Τσιτσίπας και Σίνερ, που έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, έχουν φτάσει στους ημιτελικούς χωρίς να χάσουν ένα σετ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, νικητής στο τουρνουά στο Μόντε Κάρλο την Κυριακή (πρώτος του τίτλος σε Masters 1.000), έχει ήδη οκτώ νίκες και 14 σετ διαδοχικά, σημάδι της εξαιρετικής του κατάστασης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην κατάταξη του τρέχοντος έτους, είναι μία νίκη πίσω από τον Αντρέι Ρούμπλεφ 2021 με 25-5 έναντι 26-6 του Ρώσου.

Ειδήσεις σήμερα:

Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Υπολογίστε πόσο θα πάρετε

Νέα Σμύρνη - Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: Η μαρτυρία μητέρας στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

“Ο δρόμος προς το Euro 2020”: Καρπετόπουλος – Λιώρης για την πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ