Κοινωνία

06 Μαΐου 2021 19:55 Τελευταία ενημέρωση : 07 Μαΐου 2021 00:22

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο 22χρονος που παρενόχλησε νεαρή

Διάβασέ μου το...

Συνελήφθη μετά την καταγγελία κοπέλας ότι την ακολούθησε την ώρα που επέστρεφε σπίτι της. Ταυτοποιήθηκε για άλλα 3 περιστατικά ο δράστης.

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο 22χρονος που παρενόχλησε νεαρή
-

Εμπλοκή σε τρία ακόμη περιστατικά είχε  ο 22χρονος που συνελήφθη την Πέμπτη ύστερα από δημόσια καταγγελία μίας κοπέλας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός συλληφθείς, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, βρίσκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Παλαιό Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εργάζεται σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη και έμενε κοντά στα δύο θύματα της συγκεκριμένης περιοχής.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

"Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Εξιχνιάσθηκαν (3) παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως. Σε συνέχεια του από 6-5-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορά στη σύλληψη στη Νέα Σμύρνη 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο ανωτέρω ως ο δράστης τριών (3) παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως".

Υπενθυμίζεται ότι η η νεαρή αναρτώντας το επίμαχο βίντεο στη σελίδα της στο Facebook έγραψε:

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Ειδήσεις σήμερα: 

Ελευθερούπολη: Άνοιξαν τάφο και έκλεψαν τον νεκρό!

Θωμαΐδης για ιικό φορτίο στον ΑΝΤ1: επιπλέον μείωση 15% στην Αττική (βίντεο)

Σεργουλόπουλος για εστίαση στον ΑΝΤ1: πιο ασφαλείς οι πελάτες μας, από όσο στις πλατείες (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ