Αθλητικά

07 Μαΐου 2021 20:21

Euro 2020 - Κέιν: Πλεονέκτημα οι επιτυχίες των αγγλικών ομάδων στην Ευρώπη

Διάβασέ μου το...

Πόσα από τα αναμενόμενα μέλη της αποστολής της Εθνικής Αγγλίας παίζουν σε φιναλίστ των φετινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Euro 2020 - Κέιν: Πλεονέκτημα οι επιτυχίες των αγγλικών ομάδων στην Ευρώπη
-

Η αντίστροφη μέτρηση για το Euro του καλοκαιριού, το οποίο ο ποδοσφαιρικός κόσμος περιμένει εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, έχει πλέον ξεκινήσει. Όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές δυνάμεις πρόκειται να δηλώσουν το παρόν και όλες δείχνουν πανέτοιμες να διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο με κάθε κόστος. 

Μία εξ’ αυτών είναι και η Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, η οποία, έπειτα κι από την εντυπωσιακή πορεία της στο περασμένο Μουντιάλ, είναι γεμάτη φιλοδοξίες και δεν έχει το βλέμμα της στραμμένο πουθενά αλλού εκτός από την κορυφή.

Αυτό φαίνεται, μάλιστα, και στα λόγια του αρχηγού της, Χάρι Κέιν, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η διάκριση πολλών Άγγλων ποδοσφαιριστών σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League/Europa League) τη φετινή σεζόν, κάθε άλλο παρά αδυναμία μπορεί να είναι για την εθνική ομάδα της χώρας τους: «Υπάρχουν πολλοί Άγγλοι ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή έχουν βρει τον καλύτερό τους εαυτό και το γεγονός ότι παίζουν σε ομάδες που διακρίνονται στην Ευρώπη μόνο βοηθητικό μπορεί να είναι για την εθνική ομάδα. Τους θέλεις να εκτίθενται στα σημαντικότερα ματς του κόσμου».

ΡΟΜΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - EUROPA LEAGUE

Συνολικά 14 Άγγλοι ποδοσφαιριστές που, μεταξύ άλλων, αναμένονται να αποτελέσουν μέλη της αποστολής των Λιονταριών ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αγωνίζονται σε κάποια από τις φιναλίστ των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Ο λόγος για τους Στέρλινγκ, Φόντεν, Στόουνς, Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Έιμπραχαμ, Χάντσον – Οντόι, Μάουντ, Τσίλγουελ, Τζέιμς (Τσέλσι), Ράσφορντ, Γκρίνγουντ, Γουάν-Μπισάκα και Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Τσελσι - Ρεάλ

Το ταξίδι της Αγγλίας στα γήπεδα του Euro θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου και όλοι οι αγώνες που θα δώσει για τη φάση ομίλων θα λάβουν χώρα στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, γεγονός που προφανώς της δίνει ένα έξτρα αβαντάζ.

Ο ΑΝΤ1 είναι ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός που θα μεταδώσει αγώνες του Euro. Κάθε Σαββατοκύριακο, μπαίνουμε στον ρυθμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μέσα από την εκπομπή «Ο δρόμος προς το Euro 2020».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: νεαρός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες

Συνεπιμέλεια: Εισαγγελική παρέμβαση για πιέσεις σε δικαστές

Αγρίνιο: νεαρός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες

Επίθεση με βιτριόλι: Σε δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 36χρονη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ