Life

11 Μαΐου 2021 10:18

Ο Εισαγγελέας αποφασίζει αν θα ασκηθεί δίωξη σε γνωστό ηθοποιό για βιασμό

Διάβασέ μου το...

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για γνωστό κωμικό ηθοποιό, σε βάρος του οποίου έχουν γίνει καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο Εισαγγελέας αποφασίζει αν θα ασκηθεί δίωξη σε γνωστό ηθοποιό για βιασμό
-

Σε κομβικό σημείο βρίσκεται πλέον μια από τις έρευνες της εισαγγελίας για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα αποφασίσει μέσα στο επόμενο διάστημα για τον αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι σε βάρος γνωστού ηθοποιού, ύστερα από τις καταγγελίες από τρεις γυναίκες για διάπραξη κακουργηματικών κατηγοριών.

Ο εισαγγελέας, που διενεργεί την εισαγγελική έρευνα για το ελληνικό #metoo, εκτός από τις καταθέσεις των τριών γυναικών, έχει λάβει και το υπόμνημα παροχής εξηγήσεων που έχει καταθέσει ενώπιον του ο δημοφιλής ηθοποιός. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες με το υπόμνημά του ο ηθοποιός αρνείται όσα του προσάπτουν οι τρεις γυναίκες περί σεξουαλικής κακοποίησης τους.

Ο εισαγγελέας αφού μελετήσει όλα τα στοιχεία της δικογραφίας, θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη κατά του ηθοποιού ή θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Σε περίπτωση πάντως που ασκηθεί ποινική δίωξη, η δικογραφία με τις καταγγελίες κατά του ηθοποιού θα διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος και θα καλέσει τον ηθοποιό σε απολογία.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της απολογίας, ο ανακριτής μαζί με τον εισαγγελέα θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

Ειδήσεις σήμερα:

“Μαϊμού” αστυνομικός εξαπατούσε κόσμο -Έκλεινε ραντεβού πίσω από τη ΓΑΔΑ

Kurt Cobain: Το FBI δημοσιεύει επιστολές για το θάνατό του

Κορονοϊός: Καθολικός εμβολιασμός στα νησιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ